Veikkauskioski

Jalkapallon Mestareiden liigassa taas hyvä pitkävetokerroin – lue vihjeemme

mestareiden_liiga_vedonlyönti
Jalkapallon Eurooppa-liigan ja Mestareiden liigan karsinnat ovat osaavalle vedonlyöjälle todellista kulta-aikaa. Kertoimenlaskijoilla on usein ongelmia arvioida eri sarjoissa pelaavien joukkueiden voimasuhteita oikein, kun kyseessä eivät ole esimerkiksi Valioliigan tai Bundesliigan jättiseurat. Viime viikolla Veikkauskioskin pitkävetovihjeet jalkapallon europeleihin tuottivat pelikassaan mukavan summan ylimääräistä viime viikolla, ja sekä tänään että luvassa lisää hyviä pitkävetokertoimia. Lue alta ensin pitkävetovihjeemme otteluun Celtic – Astana ja hyödynnä mukava ylikerroin.

Celtic on laskussa, Astana nousussa

Celtic on legendaarinen skotlantilaisjoukkue, joka on hallinnut maan pääsarjaa yhdessä Rangersin kanssa aina Skotlannin liigan alkuajoista lähtien. Itse asiassa yksikään joukkue näiden Old Firm -seurojen ulkopuolelta ei ole koskaan onnistunut voittamaan Skotlannin mestaruutta. Kotimaan liigan hallinnasta huolimatta Celticin taso on kuitenkin europeleissä ollut laskussa jo pitkään. Vielä muutamia vuosia sitten joukkue nähtiin Mestareiden liigan lohkovaiheessa lähes joka vuosi, mutta viime aikoina skotlantilaisilla on välillä ollut vaikeuksia selvitä edes Eurooppa-liigaan.

Kazakstanilaisen FC Astanan tähti on Celticistä poiketen vahvassa nousussa. Seuran taustalle on tuotu paljon rahaa, mikä johti viime vuonna lopulta Mestareiden liigan lohkovaihepaikkaan asti. Moni suomalainen muistaa varmasti myös, kuinka katkerasti Astana tuolloin pudotti HJK:n jatkosta, mutta silkkaa tuuria kazakstanilaisten jatkopaikka ei ollut. Astana ei myöskään ollut lohkoissa täysi heittopussi, vaan se onnistui saalistamaan muutamia arvokkaita voittoja lohkopeleissä. Arvokas eurokokemus ja nopea onnistuminen tarkoittavat samalla sitä, että Astana on entistä valmiimpi tämän vuoden karsintapeleissä.

Pitkävetovihjeemme otteluun Celtic – Astana

pitkävetovihjeet_mestarien_liigaTämän otteluparin ensimmäinen osaottelu Astanan kotikentällä päättyi 1–1-tasuriin. Lukemat kuvastavat melko hyvin ottelun kulkua, ja Celtic-leirissä oltiin varmasti todella tyytyväisiä vierasmaaliin. Se pakottaa Astanan hyökkäämään vieraskentällä, joten ottelusta on varmasti luvassa todella mielenkiintoinen. Celtic tuskin antaa Astanalle kuitenkaan kotikentällään pallonhallintaa, joten oletettavissa on, että kotijoukkue pyörittää peliä normaaliin tyyliinsä.

Pitkävetovihjeemme Celtic – Astana -otteluun kulkevat vierasjoukkueen kautta. Joukkueiden välinen tasoero ei ole läheskään niin suuri kuin pitkävedon kertoimet antavat ymmärtää. Astanan jatkoonmenosta tarjotaan mukavaa 3.75-kerrointa, joka maistuu pienehköllä panoksella todella hyvin.