Veikkauskioski

Jalkapallon Mestareiden liiga käynnistyy – lue veikkausvihjeet

mestareiden_liiga_2017

Nyt on taas se aika vuodesta, kun Euroopan parhaat seurajoukkueet ottavat mittaa toisistaan jalkapalloviheriöillä. Ken on heistä kaikkein kaunein? Kuka kruunataan mestareiden mestariksi kauden päätteeksi? Veikkauskioski on menossa mukana alusta alkaen, kun Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester City ja monet muut huippujoukkueet jahtaavat himoittua finaalipaikkaa. Lue vedonlyöntivihjeet jalkapallon Mestareiden liigan ensimmäisen kierroksen otteluihin ja iske kiinni voittoihin heti kättelyssä!

Mestareiden liiga 2016 – 2017 tarjoaa myös suomalaisväriä

Mestareiden liiga 2016 – 2017 käynnistyy tänään lohkovaiheen osalta, ja luvassa on heti monta varsinaista herkkupalaa. Myös suomalaisilla jalkapallofaneilla riittää tänä vuonna jännitettävää, sillä Roman Eremenkon CSKA Moskova ja huippuvireen löytäneen Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen pelaavat samassa alkulohkossa. Joukkueet aloittavat kaiken lisäksi Mestareiden liiga -taipaleensa keskinäisellä ottelullaan, joka pelataan huomenna keskiviikkona.

Suosikkina Mestareiden liigaan lähtee tällä kaudella Barcelona, perässään Bayern ja Real. Näiden viime kausilta tuttujen kestomenestyjien lisäksi myös Juvella, Atletico Madridilla ja Cityllä saattaa olla sanansa sanottavana mestaruuskamppailussa. Muiden joukkueiden saumoihin emme ainakaan Veikkauskioskilla usko pätkääkään.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Barcelona – Celtic

Mestareiden liigan ykkössuosikki Barcelona sai huomata viime lauantain La Liga -kierroksella, ettei vastustajien aliarviointiin ole varaa kotikentälläkään. Avainpelaajilleen lepovuoron antanut Barcelona oli hätää kärsimässä vierailija Alavesin kilpikonnapuolustuksen kanssa, eikä onnistunut tekemään lopulta kuin yhden maalin. Se ei riittänyt mihinkään: Alaves vei pisteet Camp Noulta sensaatiomaisesti 1 – 2.

Nyt Barcelonalta odotetaan täysin erilaista näytöstä, kun vastaan asettu skottijättiläinen Celtic. Helppoa ei tästäkään ottelusta kuitenkaan voi kotijoukkueelle luvata – Celtic kun osaa puolustamisen vieraskentällä. Vedonlyöntivihjeemme tähän otteluun on lähteä hakemaan pitkävedosta yllätystasuria. Jopa 13.00 kertoimet ovat liikaa tälle lopputulemalle; panostamme selkeään ylikertoimeen 2 / 10 yksikköä.

Vedonlyöntivihjeet otteluun PSG – Arsenal

veikkausvihjeet_clToinen vedonlyöntivihjeemme Mestareiden liiga -kauden 2016 – 2017 alkuun jaetaan otteluun PSG – Arsenal. Mielestämme kotijoukkue on tässä ottelussa hieman yliarvostettu ottaen huomioon, kuinka heikosti pariisilaiset ovat kautensa aloittaneet. Joukkue majailee vasta seitsemäntenä, ja kauden alkuun mahtuu muun muassa tappio Monacolle kotikentällä ja tasuri St. Etiennen kanssa. Nyt vastassa on vähintään Monacon tasoinen nippu, kun pariisilaisten vieraaksi saapuu Arsenal.

Arsenalin kausi on alkanut aika lailla odotusten mukaisesti. Liverpool oli vahvempi avauspelissä, mutta sen jälkeen lontoolaiset ovat onnistuneet saalistamaan kaksi voittoa ja yhden tasurin Leicesterin kotikentältä. Arsenal lähtenee tähän peliin puolustuksen kautta, ja uskomme sen toimivan PSG:tä vastaan. Vedonlyöntivihjeitä tähän otteluun annamme kaksin kappalein. Pitkävetoon lähdemme hakemaan ristiä kertoimella 3.70, joka on hieman yläkanttiin. Keskitason panostus tähän, 5 / 10 yksikköä. Laitamme vielä pienen panoksen tulosvetoon, jossa Arsenalin 1 – 0 -voitosta saa todella hyvän 14.00 kertoimen. 2 / 10 tähän.