Veikkauskioski

Jalkapallon EM-kisat 2016 tarjoavat monenlaisia veikkauskohteita

jalkapallon_em_2016
Jalkapallon EM-kisat 2016 lähestyvät kovaa vauhtia, eikä kisojen avauspotkuun ole enää paljon kuukautta kauempaa. Ennen näkemättömän laajaksi kasvaneet EM-kisat tarjoavat varmasti futisviihdettä jokaisen jalkapallokannattajan tarpeisiin, ja ne ovat kulta-aikaa myös jalkapallovedonlyönnin ystäville. EM-kisoihin tarjoillaan uskomattoman suuri määrä erilaisia pelikohteita, joten tavalliseen pitkävetoon ja tulosvetoon ei tarvitse tyytyä, jos ei niin halua. Ainakin Veikkauskioskilla tullaan lyömään kisavetoja laajalla skaalalla, ja seuraamalla sivustoamme sinäkin voit hyödyntää monenlaisia veikkausvihjeitä jalkapallon EM-kisoihin 2016.

Kokeile rohkeasti erilaisia vedonlyöntimuotoja

Moni suomalainen vedonlyöjä pelaa usein vain tuttuja pelikohteita, joita Veikkaus Oy on tarjonnut kupongeillaan jo pitkään. Netissä vedonlyöntiin on kuitenkin nykyään ennennäkemättömän monipuolisia mahdollisuuksia. Voit lyödä vetoa käytännössä mistä tahansa, niin yksittäisissä otteluissa kuin EM-kisojen tapauksessa koko turnauksessa. Esimerkiksi vedot eri kisalohkojen voittajista, yhdistelmävedot maailmanmestarista ja maalikuninkaasta sekä erilaiset maalimäärävedot ovat todella suosittuja kohteita netissä. Alla esittelemme muutamia maukkaita kohteita, joihin voit sijoittaa rahojasi jo ennen kisojen alkamista.

Mikä joukkue tekee EM-kisoissa eniten maaleja?

em_2016_vedonlyöntiYksi hauska vetotyyppi on maalintekoveto, jossa veikataan eniten maaleja kisoissa tekevää joukkuetta. Tässä vedonlyöntimuodossa tulee ottaa huomioon monia asioita; millaisia vastustajia mailla on alkulohkossaan, kuinka suurella todennäköisyydellä kyseinen maa jatkaa kisoissa pitkälle, tekeekö maa yleensä paljon maaleja otteluissaan… Erilaisia muuttujia on niin paljon, että vedonlyöntitoimistojenkin on hankala asettaa tähän vetotyyppiin kertoimia.

Tällä hetkellä vedonlyöntitoimistojen suosikit ovat Saksa ja Ranska, joista molemmat palauttavat rahat noin kertoimella 4.00. Näistä Ranska on todella mielenkiintoinen pelikohde, jota lähdemme kokeilemaan pienellä panoksella. Harjoitusotteluita maaleja mättäneen Ranskan riveistä löytyy nyt yksi loistava maalitykki (Griezmann), ja se pelaa helpohkossa lohkossa ehkä kisojen heikoimman joukkueen, Albanian kanssa.

Maalikuningas ja maailmanmestari -tuplaveto

Jos Ranska on hyvä pelikohde maalivedossa, on se sitä myös maalikuninkaan ja maailmanmestarin yhteisvetoa pohdittaessa. Antoine Griezmannin maalivire ei ota laantuakseen, ja kun Ranska yllä mainituista syistä on vahva ehdokas tekemään paljon maaleja, kannattaa se ottaa lapulle tässäkin kohteessa.

Antoine Griezmann / Ranska antaa tällä hetkellä jopa 30:n kertoimia vedonlyöntitoimistosta riippuen, joten lyömme tähän kohteeseen pelimerkkejä kiinni kohtalaisella panoksella. Tämä kerroin on varmasti ylikerroin.