Veikkauskioski

Jääkiekon World Cup -vedonlyöntibonukset NordicBetiltä

world_cup_bonus_jääkiekko

NordicBet on kunnostautunut nimenomaan jääkiekkoon keskittyvänä pelisivustona, ja monet suomalaiset lätkäfanit lyövät vetoonsa sisään juuri NordicBetillä. Nyt tämä sinivalkoinen vedonvälittäjä on vahvistanut asemiaan jääkiekon saralla entisestään. NordicBet ilmoitti eilen solmineensa yhteistyösopimuksen sekä NHL:n että jääkiekon World Cupin kanssa. Ainutlaatuinen sponsorisopimus tarkoittaa sitä, että NordicBet tukee nyt sekä CHL:ää, NHL:ää että arvokisoja. Samalla on selvää, että me pelaajina saamme nauttia monenlaisista vedonlyöntibonuksista jääkiekkoon.

Jääkiekon World Cup on jo ovella – yllättääkö Suomi?

Jääkiekon World Cup pyörähtää käyntiin Team Euroopan ja Team USA:n kohtaamisella 17. syyskuuta. Monelle tämä turnaus on jääkiekkovuoden todellinen kohokohta, sillä mukana ovat nyt kaikki maailman parhaat kiekkoilijat. Myös Suomen Leijonat nähdään tietenkin Toronton World Cup -kaukalossa; Suomi aloittaa kisaurakkansa pakkovoitto-ottelulla Pohjois-Amerikan U-23 yhdistelmäjoukkuetta vastaan.

Suomen joukkue on World Cupissa mielenkiintoinen yhdistelmä, jonka me Veikkauskioskilla näemme hyvinkin yllätysvalmiina. Leijonat pelasivat yli vedonvälittäjien arvioiman tason jo MM-kisoissa aiemmin tänä vuonna, eivätkä kertoimet ole mielestämme kohdallaan nytkään. Suomen World Cup -voitolle annetaan NordicBetillä tällä hetkellä jopa 14.50 kerrointa, mikä on pelaamisen arvoinen pienellä panoksella. 3 / 10 panosyksikköä tälle ylikertoimelle, jota päässee myöhemmin turnauksessa varmistamaan muilla vedoilla tarpeen vaatiessa.

Liity NordicBetille ennen World Cupin alkua

Uuden sponsorisopimuksensa myötä NordicBet on selkeä valinta jokaisen jääkiekon ja vedonlyönnin ystävän kisasivustoksi. Luvassa on takuuvarmasti monenlaisia erikoiskampanjoita, kuten vedonlyöntibonuksia ja riskittömiä vetoja, kunhan World Cup pyörähtää käyntiin. Sivustolle kannattaakin liittyä jo hyvissä ajoin, sillä yleensä kampanjatarjousten hyödyntämiseen vaaditaan aiemman rahatalletuksen tekemistä. Kun teet ensitalletuksesi hyvissä ajoin, ehdit myös lunastaa NordicBetin vedonlyöntibonuksen uusille pelaajille: 50 euron edestä ilmaisvetoja vapaavalintaisiin kohteisiin.

nordicbet_vedonlyönti

Yksi parhaista tavoista seurata NordicBetin tulevia World Cup -kampanjoita on liittyä rekisteröitymisen yhteydessä myös sivuston postituslistalle. Näin saat kaikki tuoreimmat kampanjatarjoukset sähköpostiisi, eikä sinun tarvitse välttämättä sompailla päivittäin NordicBetin sivuille kertoimia ja bonuksia etsimään. Jos sähköpostien määrä käy liian suureksi, voi tältä listalta tietenkin poistaa itsensä milloin tahansa. Samat tarjoukset löytyvät myös NordicBetin Promot-osiosta.