Veikkauskioski

Jääkiekon SM-liiga 2016 / 2017 – lauantain vedonlyöntivihjeet

sm_liiga_vedonlyonti

Nyt se on vihdoin täällä. Ehkäpä kotimaan kamaralla käytävistä urheilusarjoista seuratuin – jääkiekon SM-liiga – lähti käyntiin eilen täyden ottelukierroksen merkeissä. Tasaiseksi tänä vuonna povattu Liiga alkoi odotusten mukaisesti, sillä mitään varsinaisia murskajaisia ei nähty yhdessäkään ottelussa. Tappara oli avauspelissään todella hyvä, Kärpät taas oli vaikeuksissa, kuten ainakin Veikkauskioskilla on hieman ennen kauden alkua ennusteltu. Nyt lauantaina jatketaan heti toisella täydellä ottelukierroksella – lue vedonlyöntivihjeemme SM-liigaan alta.

Jääkiekon SM-liiga 2016 – 2017 tasaisempi kuin aiemmin

Jääkiekon SM-liiga 2016 – 2017 on nyt todella tasainen, emmekä lähde veikkaamaan tässä vaiheessa mestaria (okei – JYP, HIFK tai Tappara todennäköisesti). Mestaruusvetojen lyömisej sijaan suunnitelmamme jääkiekkovedonlyönnin suhteen Suomen liigasta on tällä kaudella selvä: lähdemme hakemaan voittoja tulosvedosta sekä altavastaajien ja tasurien kautta myös pitkävedosta. Moni joukkue pelaa tällä kaudella tuloskiekkoa, joka näkyy varmasti myös tulostaululla pienempinä maalimäärinä. Tämä johtaa osaltaan siihen, että tasureita saatetaan nähdä suhteessa tavallista enemmän.

HPK on päivän paras vedonlyöntivihje

vedonlyontivihjeet_jaakiekkoliigaHPK on ainut joukkue, joka ei vielä päässyt eilen hyppäämään kaukaloon. Hämeenlinnalaiset pääsevätkin ensimmäiseen otteluunsa siinä mielessä etulyöntiasemassa, että jaloissa ei varmasti vielä paina – joskin avauspeliin liittyy aina hieman ylimääräistä mailantärinää. HPK:n kotikaukaloon saapuu vierailulle Oulun Kärpät, joka kärsi 3 – 2 -tappion avauspelissään TPS:n vieraana.

Kärpät lähtee HPK-otteluun suosikkina, mutta mielestämme kertoimet on asetettu aika lailla pieleen. Vaikka Kärpät on yksi kauden mestarisuosikeista, me Veikkauskiosikilla povaamme, ettei oululaisten kausi tule sujumaan kovinkaan ruusuisesti. Jo ensimmäinen peli antoi vihjeitä Kärppien ongelmista, vaikka joukkue pysyikin suht hyvin TPS:n kyydissä. Mielestämme TPS ei kuitenkaan ollut ottelussa mitenkään erityisen vakuuttava, ja Kärpistä näki varmasti vähemmänkin jääkiekkoa seuraava, ettei paketti ole vielä kasassa.

Vaan entäs sitten HPK? Veikkauskioskin arvion mukaan joukkue saattaa olla yksi kauden yllättäjistä, sillä ryhmä on lopulta yllättävänkin laadukas. Tämä HPK pystyy peli-ilon löytäessään haastamaan joukkueen kuin joukkueen, eikä sen missään nimessä tulisi olla altavastaaja kotihallissaan tänä iltana. 2.80 irtoaa edelleen HPK-voitolle monesta paikasta, ja tartumme tähän lahjaan keskisuurella panoksella: 6 / 10 panosyksikköä tähän vedonlyöntivihjeeseen..