Veikkauskioski

Jääkiekon MM-vedonlyönti 2016 käynnistyy nyt

mm_2016_usa
Nyt se vihdoin alkaa! Kotimainen SM-liiga on vasta saatu päätökseensä, kun on jo aika lähteä kohti jääkiekon MM-kisoja 2016 Venäjällä. Kisat alkavat tänään perjantaina, ja luvassa on heti ensimmäisenä päivänä neljä herkullista ottelua. Suomi kohtaa avajaisottelussaan Valko-Venäjän, eikä Leijonilla pitäisi olla ongelmia avata kisojaan voitolla. Lue alta vihjeemme jääkiekon MM-vedonlyöntiin 2016 ja laita rahoiksi Venäjän kisakaukaloissa.

Jääkiekon MM-vedonlyönti 2016 – kisaisännät vahvoilla

jääkiekon_mm_vedonlyontiVenäjä lähtee kotikisoihinsa ennakkosuosikin viitta harteillaan. Eikä ihme, löytyyhän joukkueesta laatua lähes sektorilla kuin sektorilla. Mediassa on puhuttu jonkin verran Venäjän pään kestämisestä kotikisojen paineessa, mutta me Veikkauskioskilla uskomme itänaapurin onnistuvan. Maailmanmestaruuden kerroin 3.00 ei kuitenkaan ole pelaamisen arvoinen, vaan voittajavetoon kannattaa ennemmin rastittaa vaikkapa Suomi, jolle tarjotaan monessa paikassa huimia ylikertoimia, jopa yli 10.00.

Lähin uhkaaja Venäjälle on kisoissa kuitenkin Kanada. Sen kerroin kisavoittajaksi on 3.50, joten kertoimenlaskijat ovat arvioineet vaahteranlehtipaidat kisojen parhaaksi joukkueeksi. Tämä siis ottamatta huomioon Venäjän kotietua, joka kääntää kertoimet Venäjän puolelle. Tämäkään kerroin ei kuitenkaan ole voittajavedossa pelattava, joten suosittelemme lyömään vetoa ennemmin yksittäisistä otteluista.

Avajaiskierroksella pari hyvää pitkävetovihjettä

Veikkauskioskin lätkäasiantuntijoiden arvion mukaan avajaiskierroksella on kaksi peliä, joihin kannattaa panostaa. Toinen näistä on Venäjän ja Tsekin kohtaaminen iltapelissä. Kisaisännät saavat varmasti valtavan voimavaran kotikaukalostaan, eikä viime vuosina hyytyneen Tsekin joukkue vakuuta tälläkään kertaa. Pitkävedon kerroin 1.60 Venäjälle on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Pitkävetovihjeemme otteluun Venäjä – Tsekki: kotivoitto kertoimella 1.60.

Toinen mielenkiintoinen ottelu on kisat aloittava Kanada – USA, josta ei varmasti tunnetta puutu. Kanada on perinteisesti hallinnut näitä kohtaamisia rautaisella otteella, mutta avausottelu on aina avausottelu. Kanadan kertoimet on painettu tässä ottelussa todella alas, vaikka joukkueiden välinen tasoero ei kuitenkaan ole aivan niin suuri. Kanada voittaa todennäköisesti, mutta USA pienellä panoksella tai ristivarmistuksella on hyvä pitkävetovihje.

Pitkävetovihjeemme otteluun Kanada – USA: tasuri kertoimella 5.75.