Veikkauskioski

Jääkiekon MM-finaalin vetovihjeet

mm_finaali_2017

Jääkiekon MM-finaalissa kohtaavat tänä iltana Kanada ja Ruotsi, joten mitään yllätysvoittajaa ei tänäkään vuonna saatu: molemmat kuuluivat vedonlyöjien voittajasuosikkeihin jo ennen turnauksen alkua. Itse finaalissa Kanada on kertoimien valossa suosikki, mutta Ruotsiakaan ei voi aliarvioida – sen verran helposti Tre Kronor löi esimerkiksi Leijonat jäänrakoon. Lue ennakkomme ja vihjeemme illan finaaliottelun tulosvetoon ja pitkävetoon alta.

Jaossa mestaruus ja pistepörssin ykkössija

Maalintekijä on jääkiekossa painonsa arvoinen kullassa, se on tullut näissä kisoissa todistettua. Tällä hetkellä pistepörssin johtopaikalla majailee vielä toistaiseksi Venäjän Artemi Panarin, mutta illan finaalin jälkeen Ruotsin William Nylander saattaa parhaassa tapauksessa juhlia sekä mestaruutta että pistepörssin voittoa. Se vaatii kyllä melkein jo niin kovaa suoritusta, että sen jälkeen mies olisi länsinaapurissa jumalasta seuraava.

Mestaruus on toki se tärkein tavoite molemmille joukkueille. Molemmat ovat kompuroineet kisoissa hieman, mutta lopulta pudotuspeleissä pelaajaryhmien tasokkuus on tullut esiin. Mitään upeaa lentoa kummaltakaan joukkueelta ei silti ole pudotuspeleissäkään nähty, sillä Kanada onnistui kaatamaan Saksan vain maalilla ja oli Venäjää vastaan pulassa aina kolmanteen erään asti. Ruotsin jyrän alle jäivät puolestaan Sveitsi ja Suomi, mutta ihan sitä parasta Ruotsia emme silti ole vieläkään nähneet. Olisiko nyt vihdoin sen aika?

Pitkävetovihjeet MM-finaaliin

tulosvetovihjeet_jääkiekkoPitkävetovihjeet illan koitokseen kulkevat Ruotsin ja tasureiden kautta. Nämä MM-kisat ovat jo näyttäneet Kanadan ryhmän haavoittuvuuden, joten alle 2.00 painetut kertoimet pohjois-amerikkalaisten voitosta eivät maistu.

Esimerkiksi Ruotsin suorasta voitosta tarjotaan pitkävetoon kerrointa 3.50, joka on joukkueiden voimasuhteet huomioiden hieman liikaa. Toisaalta tasuri vaikuttaa vieläkin todennäköisemmältä lopputulokselta ottaen jo huomioon senkin, että kyllähän tilastojen valossa MM-pudotuspeleissäkin jatkoajalle mennään… NordicBetiltä saa juuri nyt tasapelille todella hyvän kertoimen: 4.30.

Tulosvetovihjeet MM-finaaliin

Maalintekovoimaa löytyy molemmilta finaalijoukkueilta sen verran paljon, että alle 2 maalin tuskin kumpikaan joukkue jää. Koska Kanadan voittokertoimet ovat tulosvedonkin puolella aika matalia, lähdetään hakemaan hieman suurempaa palautusta myös tulosvedossa Ruotsin kautta.

Tulosvetolapulle lähtee tällä kertaa Ruotsin 4-2 ja 5-2 voitot, joista annetaan melkoisia ylikertoimia (parhaimmillaan 31.00 ja 56.00!). Markkinat odottavat vähämaalista peliä, mutta emme pitäisi suurimaalisempaa finaalia minkään sortin yllätyksenä. Tulosvetoon löytyy suurimaalisista tuloksista muutakin pelattavaa – suosittelemme katsomaan esimerkiksi NordicBetin kertoimet!