Veikkauskioski

Jääkiekon MM 2016 – pitkävetovihjeinä Latvia ja Suomi

vedonlyöntivihjeet_mm_2016
Jääkiekon MM-kisat 2016 ovat alkaneet suomalaisittain upeissa merkeissä. Leijonat on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kolme suoraa voittoa ja johtaa B-lohkoa yhdessä ennakkosuosikki Kanadan kanssa. Ilonaiheita suomalaiskannattajille on löytynyt monelta rintamalta, mutta varsinkin nuoren Patrik Laineen huippuotteet heti ensi ottelusta lähtien ovat ihastuttaneet ympäri maan. Leijonien hyökkäyspeli tuntuu asettuneen hyvin uomiinsa, ja tämän illan ottelussa Unkarin luulisi olevan sinivalkoisille pelkkä suupala.

Onko Suomesta jopa maailmanmestariksi?

Veikkauskioskin jääkiekkoasiantuntijat puhuivat jo ennen kisojen alkua siitä, kuinka Suomen kertoimet voittajavedossa olivat aivan väärin asetettuja. Väite on osoittautunut todeksi ensimmäisten otteluiden perusteella, sillä Suomen kertoimet maailmanmestariksi 2016 ovat tulleet rytisten alas. Ennen kisojen alkua Leijonien voitosta saattoi saada rahansa takaisin jopa kymmenkertaisena, kun nyt Suomen kertoimet ovat lähempänä neljää. Toivottavasti tartuitte vetovihjeeseen ajoissa, sillä tämä veto saattaa tuoda kisojen päätteeksi todella komean palautuksen!

Suurin este Suomen mahdolliselle maailmanmestaruudelle vaikuttaisi olevan Kanada, joka on aloittanut turnauksen vielä Leijoniakin vakuuttavammin. Varsinkin avausottelun 1-5 murskavoitto Yhdysvalloista yllätti meidänkin lätkäasiantuntijamme, eikä Kanadalle tunnu löytyvän pysäyttäjää. Uskomme silti siihen, että Suomen vahva joukkuepeli tulee aiheuttamaan ongelmia myös vaahteranlehtipaidoille jatkossa.

Suomi murskaa Unkarin

mm_jääkiekko_suomiPitkävetovihjeemme seuraavaan Suomen otteluun on selkeä: Unkarista ei ole Leijonille mitään vastusta. Hyvin turnauksen aloittanut Suomi pelaa vapautuneesti, ja uskomme ottelun ratkeavan jo ensimmäisessä erässä.

Silti Suomen nuorelta joukkueelta löytyy varmasti nälkää iskeä lisämaaleja MM-kaukalossa ja antaa samalla näyttöjä jatkoa varten. Tästä syystä uskomme Suomen latovan Unkaria vastaan taululle todelliset murskalukemat. Alle viiden maalin voitto olisi mielestämme yllätys, ja Suomi -4,5 tasoitusvedolle monissa paikoissa tarjottava 1.50 kerroin on liikaa.

Pitkävetovihjeemme: Suomi -4,5 kertoimella 1.50, keskisuurella panoksella

Latvia ottaa avausvoittonsa

Toinen pitkävetovihjeemme tämän päivän MM-jääkiekkoon on Latvia. Kolmen ottelun jälkeen vielä voitotta oleva Latvia sai taipua kisaisäntä Venäjän käsittelyssä viimeksi 4-0, mutta aiemmat ottelut Tsekkiä ja Ruotsia vastaan antoivat paljon lupauksia Latvian potentiaalista. Kaksi pistettä näistä peleistä oli varmasti enemmän kuin Latviassa oli ennen kisoja budjetoitu.

Latvian kisaohjelman alku on ollut todella hankala, mutta nyt latvialaisryhmä pääsee pelaamaan enemmän omantasoisia vastustajiaan vastaan. Tänään vastassa on Sveitsi, jonka kisat ovat alkaneet hieman takellellen – tappio Norjaa vastaan ei varmasti ollut sveitsiläisten suunnitelmissa ennen kisoja. Kyseessä on molemmille maille todella tärkeä peli, ja uskomme Latvialla olevan kertoimiaan paremmat mahdollisuudet voittoon.

Pitkävetovihjeemme: Latvia voittaa kertoimella 3.40, keskisuurella panoksella