Veikkauskioski

Jääkiekon Mestareiden liigan erikoiskampanja – lunasta ilmaiset vetosi

chl_kampanja_nordicbet

Jääkiekon Mestareiden liiga eli CHL on yksi lätkäkauden mielenkiintoisimmista turnauksista, sillä siinä päästään mittamaaan eri maiden parhaiden kiekkojoukkueiden paremmuutta tosipeleissä. Suomalaisille viime kauden Mestareiden liigasta jäi hieman hampaankoloon, sillä Oulun Kärpät jäivät lopulta ruotsalaisten jalkoihin CHL-finaalissa, kun Frölunda osoittautui suomalaisia vahvemmaksi. Laita oma lätkätietoutesi tuottamaan ja kokeile vedonlyöntiä jääkiekon Mestareiden liigasta 2016 – voit lunastaa 10 € ilmaisvedon turnauksen viralliselta yhteistyökumppanilta NordicBetiltä joka viikko.

Jääkiekon Mestareiden liiga jatkuu aina syyskuulle asti

Tänä vuonna massiivisessa 48 joukkueen turnauksessa on mukana peräti 7 suomalaisjoukkuetta: Tappara, Helsingin IFK, Kärpät, Saipa, Kalpa, JYP ja TPS. Näistä vahvimmaksi on CHL-vedonlyönnissä nostettu IFK, joka on kakkossuosikki voittamaan koko turnauksen heti viime kauden mestarin Frölundan jälkeen.

15.8. alkaneen turnauksen lohkovaiheen pelit ovat jo täydessä vauhdissa, mutta NordicBetin erikoiskampanjaan ehtii vielä mukaan varsin mainiosti. CHL jatkuu nimittäin aina syyskuun 11. päivään asti, ja tarjolla on 10 euron ilmainen veto joka viikko siihe asti. Lue alta, kuinka pääset käsiksi ilmaisvetoihisi NordicBetillä.

Näin saat ilmaisvetosi NordicBetiltä

jääkiekon_mestareiden_liigaNordicBetin Mestareiden liiga -kampanjan käyttäminen on helppoa. Jos sinulla on jo pelitili NordicBetillä, suuntaa sivuston kampanjaosioon ja etsi käsiisi CHL-tarjous. Tarjoussivulla sinun on klikattava “Hae ilmaisvedot”, minkä jälkeen olet automaattisesti mukana kampanjassa, kunhan vain lyöt vaaditun vedon. Jos et vielä ole ehtinyt rekisteröitymään tälle vedonlyöntisivustolle, voit saada vielä paremman tarjouksen liittyessäsi: 50 euron edestä ilmaisvetoja.

Kun olet klikannut “Hae ilmaisvedot”, on aika käydä lyömässä kampanjaan oikeuttava CHL-veto. Vedon on oltava panokseltaan vähintään 10 euroa, ja sen kertoimen on oltava vähintään 1,50. Voit lyödä vetosi oman makusi mukaan joko sinkkuna tai monen kohteen yhdistelmävetona, mutta jälkimmäisessä tapauksessa yhden kohteen on oltava CHL:ää vähintään 1.50 kertoimella. Pelkkä 1.50 yhteiskertoimeltaan ylittävä yhdistelmäveto ei siis riitä.

Vaaditun vedon lyömisen jälkeen sinut palkitaan ilmaisvedolla välittömästi. 10 euron ilmainen veto on käytettävissä mihin tahansa CHL-otteluun; valitse vain haluamasi kohde, rastita vedonlyöntikuponkiisi ilmestyvä sininen ilmaisvetoruutu ja lyö toinen vetosi sisään riskittömästi.