Veikkauskioski

Hyödynnä riskitön veto – näin se toimii

Oletko haaveillut riskittömästä vedonlyönnistä? Netissä sekin on mahdollista, sillä monet vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen silloin tällöin riskittömiä vetoja. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen ilmaisraha, jonka saat puhtaana käteen, vaan vetoihin liittyy usein sääntöjä ja ehtoja. Silti nämä tarjoukset kannattaa aina käydä hyödyntämässä, sillä ne parantavat välittömästi voittomahdollisuuksiasi. Lue alta, miten riskitön veto oikein toimii – ja miten voit lyödä ilmaisvetosi vaikka heti.

Riskittömiä vetoja on monenlaisia

Riskitön veto ei jokaisella sivustolla tarkoita aina samaa asiaa. Ehkä yleisin tapa saada riskitön veto on jääkiekko- tai jalkapallokampanjoiden yhteydessä, jolloin veikkausivustosi voi tarjota sinulle ilmaisen vedon joko “rahat takaisin”-tarjouksena tai ilmaisvetona, josta voittamasi rahat saat pitää.

Rahat takaisin, jos häviät

Jos riskitön veto on muotoa “rahat takaisin”, tarkoittaa se sitä, että sinulla on oltava rahaa pelitililläsi alkuperäisen vedon lyömiseen. Voit esimerkiksi saada 10 euron riskittömän vedon johonkin tiettyyn lätkämatsiin niin, että vetosi hävitessä pelitilillesi lisätään 10 euroa bonusrahana. Jos voitat, saat pitää voittosi normaalisti. Tappion sattuessa saatu bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kampanjan yhteydessä esiteltyjen ehtojen mukaisesti, ennen kuin voit nostaa sen pelitililtäsi pankkitilillesi. Ehdot vaihtelevat hieman sivustojen ja kampanjoiden välillä. Yleensä kierrätysehto on luokkaa 3 – 5 kertaa bonussumma, eli 10 euron riskittömän vedon kierrättämiksesi sinun tulee lyödä vetoa vielä 30 euron edestä.

Ilmaisveto riskittömästi

Toinen tapa saada riskittömiä vetoja on ilmaisveto, jolloin vedonlyöntisivustosi tarjoaa sinulle ilmaisen rahasumman vedon lyömiseksi. 10 euron ilmaisveto voi esimerkiksi olla tarjolla johonkin suureen otteluun jääkiekon MM-kisoissa. Saat pelitilillesi ilmaisen kympin käytettäväksi juuri tähän matsiin, ja jos voitat, saat pitää voittosummasi. Voitoista poistetaan kuitenkin itse riskitön veto,joten 10 euron ilmaisveto kertoimella 3.00 tuo osuessaan pelitilillesi 20 euroa normaalin 30 euron sijaan.

Riskitön veto NordicBetillä

NordicBet on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista suomalaisille. Se tarjoaa tällä hetkellä kaikille suomalaisille asiakkailleen peräti kolme riskitöntä vetoa tervetuliaisbonuksena. Näiden vetojen saamiseksi on lyötävä ensin vetoa sivustolla. NordicBetillä riskitöntä vetoa kutsutaan ilmaisvedoksi.

Ensimmäinen 10 euron riskitön veto lisätään pelitilillesi, kun talletat vähintään 20 euroa ja lyöt 5 euron vedon mihin tahansa kohteeseen. Toinen ilmaisveto on arvoltaan 20 euroa, ja sen saat panostamalla NordicBetin vedonlyöntiin vielä 45 euroa lisää. Huomaa myös, että tämä riskitön veto on pelattavissa vain mobiilissa. Kolmas tervetuliaispakettiin kuuluva riskitön veto lisätään pelitilillesi, kun lyöt vetoa vielä 50 eurolla – tämäkin veto on arvoltaan 20 euroa.
Hyödynnä ilmaisveto NordicBetillä tästä!