Veikkauskioski

Haukkaako Liverpool joulukinkkua – sunnuntain vinkki Valioliigaan

valioliiga_futis

Sunnuntain pelastus – jopa krapulasunnuntain – on tietysti Valioliigan fudis. Tällä kertaa on luvassa neljä ottelua: Chelsea – West Bromwich, Manchester Utd – Tottenham, Southampton – Middlesbrough ja Liverpool – West Ham. Veikkauskioski tarttuu näistä jälkimmäiseen, vaikka se voisi olla kertoimien perusteella outo valinta.

Tosiaankin, sarjataulukon kolmantena 30 pisteellä olevan Liverpoolin voiton kerroin on alle 1,30. Se ei ollenkaan tunnu houkuttelevalta, eikä West Hamin jopa 12 nouseva kerroin taas ole mitenkään realistinen kohde. Lue lisää, niin tiedät, miksi juuri tämä kohde valikoitui Veikkauskioskin sunnuntain kohteeksi.

Liverpoolin huikea tappioton putki katkesi

Liverpoolin elokuusta jatkunut tappioton putki oli niin pitkä, ettei sitä lasketa ihan heikolla laskupäällä. Kaiken täytyy päättyä kuitenkin joskus, ja Liverpoolille tuo joskus tapahtui neljäs joulukuuta Emiraateissa Bournemouthia vastaan ottelussa, jonka maalimäärät voisivat olla enemmän kotonaan jääkiekon parissa. Liverpool meni hukkaamaan 3-1 johdon ja päätyi häviämään ottelun 4-3. Veikkauskioski kuitenkin uskoo, että kyseessä on poikkeus joka vahvistaa säännön. Jurgen Klopp ei vähästä hätkähdä.

Toisaalta Liverpoolilta puuttuu joitain avainpelaajia. Sivussa loukkaantumisien takia ovat esimerkiksi Joe Allen, Daniel Sturridge, Jordan Henderson ja Jon Flanagan. Siltikin Liverpool on viimeksi hävinnyt kotiottelun elokuussa, ja silloinkin kyseessä oli Mestarien liigan ottelu AS Romaa vastaan.

Onko luvassa pitkään kypsytettyä joulukinkkua?

valioliiga_sunnuntaiValioliigasta putoamisen partaalla keikkuvaa West Hamia ei oikein ole onnistanut Liverpoolia vastaan. Liverpool on voittanut neljä ottelua joukkueiden kuudesta viimeisimmästä keskinäistä ottelusta. Itse asiassa West Ham on onnistunut voittamaan vain kerran. Mikä vielä merkille pantavampaa, West Ham ei ole onnistunut voittamaan Anfieldissä 54 vuoteen!

Carl Jenkinson pitää hiukan liikaa joulukauden suosikkiväristä punaisesta, ja on Adrián San Miguel del Castillo kanssa sivussa ottelusta. Joukkue ei tarvitsisi yhtään lisäongelmia puolustuksen kanssa. Tämä sen päälle, että viimeinen voitto tosiaankin on vuodelta 1963, niin ei tässä ole Veikkauskioskin mielestä muuta epäselvää kuin se, että mikä tasoitusveto pitkävetolapulle poimitaan.

Sunnuntain sinappihuntuinen tasoitusveto

Kysymys onkin siitä, että mikä tasoitusveto tähän kannattaa valita. Voit lukea lisää tasoitusvedoista täältä. Kertoimia katsoessa täytyy mennä kahden maalin tasoitukseen, jotta Liverpool alkaa saamaan yli 2,5 kertoimia. Etsivä saattaa löytää yhden maalin tasoitusvetoja melkein kakkosen kertoimella. Jos sellainen kävelee vastaan, niin tartu siihen heti. Yli 3,5 maalia noin kakkosen kertoimella tuntuu myös todennäköiseltä. Siihen mukaan pikkupanoksen 3-1 tulosveto yli kympin kertoimella, niin kyllä kelpaa nautiskella joulukinkkua.