Veikkauskioski

Formula kausi 2017 käyntiin Australiassa – lue vetovihjeet

australia_gp_vedonlyönti

Toivottavasti herätyskellot on jo viritetty huippukuntoon, sillä Australian GP avaa tuttuun tapaan Formula 1 -kauden huomisaamuna. Luvassa on todella mielenkiintoinen kilpailu, sillä Mercedesin viime vuosien ylivoiman huhutaan olevan jo menneen talven lumia. Lewis Hamilton väitti haastattelussa, että Ferrari on jo valmis haastamaan Mersut, mutta oliko kyseessä vain mediapeli? Emme usko siihen täysin. Lue vetovihjeet Formula ykkösten Australian GP:hen alta.

Australian GP:n aika-ajoissa tuttu voittaja

Australian GP:n aika-ajot käytiin tänä aamuna Suomen aikaa, eikä voittajan nimi ollut yllätys. Viime kaudella kakkossijaan kuljettajien mestaruussarjassa Nico Rosbergin takana tyytymään joutunut Lewis Hamilton lähtee Australian GP:hen ykkösruudusta.

melbourne_gp_2017_vihjeetMercedes ei kuitenkaan saanut tällä kertaa kahta ykkösruutua haltuunsa, sillä Ferrarin Sebastian Vettel onnistui kiilaamaan Hamiltonin ja Bottasin väliin. Bottas lähtee siis ensimmäiseen Mercedes-kisaansa kolmannesta ruudusta, ja neljännessä vaanii kokenut kettu Kimi Räikkönen Ferrareineen.

Tämän nelikon keskeen käydään varmasti myös taistelu koko kisan voitosta, sillä muiden valmistajien autot jäivät jo aika-ajoissa kauas taakse. Mielenkiintoista vedonlyönnin näkökulmasta on kuitenkin se, että Vettel onnistui ohjastamaan Ferrarinsa ympäri Melbournen radan lähestulkoon yhtä nopeasti kuin Hamilton Mercedeksensä. Olisiko Vettelistä haastamaan Hamilton itse kisassakin?

Vetovihjeet Australian GP:hen 2017

Vetovihjeemme Australian GP:hen 2017 eivät tällä kertaa kulje suomalaiskuljettajien kautta, vaikka kisassa riittääkiin sinivalkoisittain paljon mielenkiintoa. Bottas on kuitenkin vielä kokematon kuljettaja Mercedesin ratissa, ja paineet ovat kovat – miehellä on vain yhden kauden sopimus, joten näyttöjä pitäisi antaa, mikäli mielii jatkossakin ohjastaa Mersua. Emme usko Valtterin pystyvän vielä aivan parhaaseensa, vaan uuteen autoon ja tilanteeseen totuttelussa menee taatusti muutaman kisan verran aikaa.

Alkukaudella aiomme rakentaa Formula 1 -vedonlyöntimme Sebastian Vettelin varaan, sillä hänen kertoimensa vaikuttavat kaikkein parhailta. Vettel on juuri nyt selkeästi Kimiä nopeampia, ja Ferrari vaikuttaisi olevan astetta kovemmassa iskussa kuin viime kaudella. Nyt Red Bullin molemmat autot jäivät kauas taakse aika-ajoissa, ja uskomme Ferrarin pystyvän haastamaan jopa Mercedeksen itse kisassa. Vettelin voittokerroin pitkävedossa on komea 4.25, johon tartumme ilomielin. Näin hyvää tarjousta kakkosruudusta lähtevälle Ferrari-autolle harvoin saa!