Veikkauskioski

Formula 1 -vedonlyönti – miten käy Japanin GP:ssä?

formula_1_vedonlyontivihjeet

Formula 1 -kausi alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Mercedesin Nico Rosberg on vahvin ehdokas juhlimaan kuljettajien kokonaiskilpailun voittoa kauden päätteeksi. Rosberg on onnistunut voittamaan tallikaverinsa Lewis Hamiltonin jo neljässä kisassa peräkkäin, ja miesten välillä on nyt 23 pistettä eroa Rosbergin hyväksi. Vielä on kuitenkin viisi kilpailua jäljellä, joten yksikin keskeytys saattaa olla Rosbergin kannalta kohtalokas.

Edellisessä kisassa Mersujen ylivoima murtui toiseen kertaan tällä kaudella, mutte miten käy Japanin GP:ssä tänä viikonloppuna? Lue Formula 1 -vedonlyöntivihjeemme Japaniin alta.

Malesian GP päättyi Red Bull -juhliin

Malesian GP oli täynnä epäonnea Mercedes GP:n osalta. Tästä epäonnesta kärsi pahemmin pisteittä jäänyt Lewis Hamilton, sillä Rosberg onnistui nousemaan kolarin jäljiltä vielä kolmannelle sijalle.

Malesian GP oli kuitenkin Red Bull Racingin juhlaa. Talli otti kaksoisvoiton Daniel Riciardon johdolla ja paranteli samalla asemiaan tallien välisen kokonaiskilpailun kakkossijalla. Ferrari on kuitenkin kolmessa viime kisassa neljänneksi ajaneen Kimi Räikkösen johdolla edelleen iskuetäisyydellä, joten mitään ei ole vielä ratkaistu siinäkään suhteessa. Japanin GP tuleekin varmasti näyttämään pitkälti suuntaa siitä, millaisista asemista kauden viimeisiin kisoihin lähdetään.

Formula 1 -vedonlyöntivihjeet Japanin GP:hen 9.10.

vedonlyontivihjeet_f1_2016Veikkauskioskin Formula 1 -vedonlyöntivihjeet Japanin GP:hen kulkevat tällä kertaa Mercedesin Rosbergin kautta, mutta myös Kimi Räikkönen on tällä kertaa hyvä valinta vetolapulle.

Mersut ovat hallinneet tuttuun tyyliin kisaviikonlopun ensimmäisiä vapaita harjoituksia, emmekä usko yllätyksiä nähtävän ainakaan aika-ajoissa. Jompikumpi Mersuista starttaa ykkösruudusta lähes satavarmasti, ja me laitamme pelimerkit Nico Rosbergiin. Saksansuomalainen vei paalun Japanissa ennen Hamiltonia viime vuonna, ja rata tuntuu sopivan Rosbergille hyvin. Hamiltonilla alkaa olla jo hieman paineita, mikä saattaa toimia Rosbergin hyväksi. Pitkävedon kerroin 2.20 Rosbergille on mielestämme pelaamisen arvoinen pienehköllä panoksella. 4 / 10 yksikköä tähän.

Toinen vedonlyöntivihjeemme Formula ykkösten Japanin GP:hen on Kimi Räikkösen palkintopallisijoitus. Suomalainen on ajanut todella hyvin jo pitkään, ja kova työ palkitaan jossain vaiheessa. Vapaissa harjoituksissa Räikkösen Ferrari on liikkunut ympäri radan sukkelasti, kolmanneksi nopeimmin heti Mersujen jälkeen. Tämä lupaa hyvää aika-ajoja ja itse kisaa silmällä pitäen, ja kerroin 4.50 Räikkösen palkintopallisijoituksesta on liikaa. 4 / 10 panosyksikköä myös Kimille.