Veikkauskioski

Formula 1 -vedonlyönti – lue Veikkauskioskin vihjeet Kiinan GP:hen

formulavedonlyönti_ferrari
F1-kausi 2016 on jo käynnistynyt kahden osakilpailun osalta ja pistetaulukon kärjestä löytyvät tutut nimet. Mercedes GP ja Ferrari ovat olleet odotetusti omaa luokkaansa. Mercedes ja Nico Rosberg ovat vieneet nimiinsä kauden kaksi ensimmäistä osakilpailua, ja tänä viikonloppuna on luvassa formula-gladiaattorien kolmas kohtaaminen, tällä kertaa Kiinan GP:n muodossa.

Lue Veikkauskioskin Formula 1 -vedonlyöntivihjeet Kiinan osakilpailuun, jotta sinäkin voit juhlia voittoja yhdessä Rosbergin, Räikkösen ja kumppaneiden kanssa.

Kiinan GP ajetaan modernilla Shanghain radalla

Vuodesta 2004 formulasirkukseen kuulunut Kiinan GP ajetaan Shangain radalla, jonka erikoispiirteisiin kuuluvat muun muassa todella pitkä kurvit ja pitkä takasuora, joka suosii vahvalla moottorilla varustettuja autoja.

Vaikka rataa on joskus moitittu lievästä luonteettomuudesta, on se kuitenkin Veikkauskioskin formula-asiantuntijoiden mieleen. Lähtö on Shanghaissa todella tärkeässä osassa, sillä lyhyen kiihdytyksen jälkeinen ensimmäinen mutkayhdistelmä on erittäin haastava. Siihen ensimmäisenä saapuvat kuljettajat välttävät siis samalla mahdolliset kolaroinnit. Mutkayhdistelmä tarjoaa myös kuljettajille hyvän mahdollisuuden parantaa aika-ajosijoituksiaan heti kättelyssä – kolmos- ja nelosruudusta lähtevät kuskit tekevät varmasti kaikkensa hyödyntääkseen eturivistä lähtevien pienetkin virheet ja huonot lähdöt.

Formula 1 -vedonlyönti Kiinan GP:hen – yllätyksiä luvassa

kiinan_gp_formula_1Vaikka kaksi ensimmäistä GP:tä ovatkin menneet Mercedeksen juhliessa, uskotaan Veikkauskioskilla Ferrariin Kiinan GP:ssä. Sääntömuutosten vuoksi Shangaissa päästään ensi kertaa ajamaan todella pehmeillä rengasseoksilla, jotka nähdään varmasti jokaisen tallin autoissa aika-ajoissa. Itse kisa on kuitenkin suurempi kysymysmerkki. Liian pehmeillä renkailla lähteminen voi kostautua, joten rengasvalintaa on mietittävä tarkkaan. Tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden taktikointiin, ja onkin mahdollista, että jopa tallien sisällä nähdään erilaisia kisarengasvalintoja

Mercedes on voittanut Kiinassa kolme kertaa neljän viime kauden aikana, mutta tänä vuonna kaikki on auki. Me uskommekin, että tänä vuonna tuottavuudeltaan parhaat kertoimet monivetoon ja voittajavetoon löytyvät yllättävämmistä pelivalinnoista.

Veikkauskioskin vihjeet, Ferrari voittaa ensi kertaa

Parhaat vedonlyöntivihjeet tähän kilpailuun ovat Ferrari-kuskit Sebastian Vettel ja Vantaan oma poika Kimi Räikkönen. Molemmat ovat aloittaneet kautensa kohtalaisen hyvin, ja pitkävetokertoimet ennen GP:tä ovat kunnossa. Vettel on hieman riskittömämpi vetovalinta noin 6.00 kertoimellaan, mutta varsinkin Räikkösen voitolle tarjottavat kertoimet 16.00:n pintaan ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.