Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeet 2016 / 2017 – lisää rahaa HJK:lla

eurooppa-liiga-vedonlyönti
Veikkauskioskin Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeet 2016 / 2017 ovat viime aikoina tuottaneet seuraajilleen tukun komeita voittoja. Viime viikon torstaina otimme kiinni muun muassa HJK:n vierasvoiton IFK Göteborgista huippukertoimella, ja nyt on aika tehdä lisää rahaa HJK:n menestyksellä. Lue vedonlyöntivihjeemme alta ja nauti suomalaisten menestyksestä rahallisesti myös huomenna torstaina.

Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeissä jälleen ylikerroin

Kokematonta eurojoukkuetta IFK Göteborgia yliarvioidaan toisenkin ottelun pitkävetokertoimissa käsittömästi, ja ruotsalaiset on asetettu suosikin asemaan HJK:ta vastaan Helsingissä. Tilastoja tarkasteltaessa mikään ei kuitenkaan puhu vierasvoiton puolesta. HJK on kotikentällään aina todella vahva, ja se on kaatanut kotonaan viime vuosina muun muassa sellaisia joukkueita kuin Schalke, FC Kööpenhamina ja FC Torino. Kaikki huomattavasti IFK Göteborgia kovempia joukkueita, siis. HJK:n edellinen tappio kotikentällään on Belgian suurseura Club Brüggeä vastaan, eikä Klubi ole tämän lisäksi hävinnyt viimeiseen viiteen vuoteen europeleissä kuin kerran.

vedonlyöntivihjeet_eurooppa_liigaVaikka IFK Göteborg onkin ollut näennäisen vahva Eurooppa-liigan karsintojen vierasotteluissa aiempina vuosina, on vastuskin ollut monta luokkaa nykyistä Klubia huonompi. Tämän otteluparin ensimmäisessä osaottelussa nähtiin selvästi se, että HJK:n eurorutiini on Pohjoismaiden tasolla todella kovaa luokkaa. IFK Göteborg näytti kotikentällään jopa aseettomalta, kun HJK rikkoi, pelasi fiksusti ja iski vastahyökkäyksistä kaksi maalia. Kentällä oli yksi joukkue, joka näytti pelaavan kotonaan, eikä se ollut Göteborgista. Nyt HJK pääsee varsinaiselle kotikentälleen Helsinkiin, joten kertoimien luulisi jo olevan Klubiin kallellaan. Näin ei kuitenkaan meidän vedonlyöjien onneksi ole.

Pitkävetovihjeet Eurooppa-liigan otteluun HJK – IFK Göteborg

Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeet 2016 / 2017 tulevat vielä tuottamaan pitkän pennin, mikäli kertoimien asettelu jatkuu nykyisellä tasolla. Pitkävetovihjeemme otteluun HJK – IFK Göteborg on todella selkeä ylikerroin, johon kannattaa panostaa keskisuurella panoksella, vaikka kerroin on niinkin suuri kuin 3.50.

Pelivalintamme torstain otteluun on tasapeli, ja perustelumme ovat selkeät – todella korkean pitkävetokertoimen lisäksi, totta kai. HJK lähtee toiseen osaotteluun ilman Atomu Tanakaa, mikä näkyy varmasti joukkueen hyökkäyspelissä. Mika Lehkosuo ei tyylipisteitä hae, joten huomenna nähdään varmasti tarkasti puolustava Klubi. Tasuri on mielestämme jopa todennäköisin tulos, kun otetaan huomioon myös IFK Göteborgin heikko hyökkääjätilanne.