Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vedonlyönti 2017 – suomalaiset tulessa karsinnoissa

eurooppa_liiga_vinkit

Samaan aikaan kun maailmalla pelataan Conferedations Cupin ja nuorten EM-kisojen viime vaiheita, aloittaa moni suomalaisjoukkue kauden tärkeimmät ottelunsa. Eurooppa-liigan karsinnat alkavat nimittäin tänään kolmen suomalaisen joukkueen osalta.

Vaasan Palloseura saa vastaansa slovenialaisen Olimpija Ljubljanan, Seinäjoen Jalkapallokerhon jatkopaikan edessä seisoo islantilainen KR Reykjavik ja Helsingin Jalkapalloklubi pääsee jälleen matkaamaan Walesiin, jossa sitä odottaa paikallinen Gap Connah’s Quay’n joukkue. Eurooppa-liigan vedonlyönti 2017/18 käynnistyy nyt – lue vihjeet suomalaisjoukkueiden ottelupareihin alta.

VPS – Olimpija Ljubljana

Ensimmäisenä suomalaisjoukkueista urakkansa aloittaa VPS, jonka ottelu Olimpija Ljubljanaa vastaan alkaa klo 18.00. VPS aloittaa ainoana EL:n suomalaisjoukkueena otteluparinsa kotiottelulla, ja näin uusittu Vaasan stadion saadaan heti vihkittyä europelikäyttöön. Kotiottelut eivät tosin VPS:ltä ole tällä kaudella sujuneet, sillä yhden hienon (joskin onnekkaan) HJK-voiton lisäksi vaasalaiset ovat keränneet muista viidestä kotipelistä vain viisi pistettä.

Olimpija on ehtinyt pelata tällä kaudella vasta yhden kilpailullisen ottelun, kun se hävisi Domzalelle Slovenian cupin finaalissa lukemin 1-0. Matkalla finaaliin Olimpija kaatoi kaksiosaisessa ottelussa itsensä Mariborin, joten mikään pilipaliporukka ei toden totta ole kyseessä. Vaikka Slovenian kausi ei vielä ole alkanut, on Olimpija meidän papereissamme selkeä voittajasuosikki.

Vihje: NordicBet tarjoaa hyvän kertoimen yli 2.5 maalille, peräti 2,19. VPS on Veikkausliigassa kotonaan niukasti over-joukkue, ja slovenialaisvieraat tekevät melko varmasti ainakin sen yhden-kaksi häkkiä. Isolla panoksella tätä.

Gap Connah’s Quay – HJK

vihjeet_el_2017Toinenkin suomalaisjoukkueen ottelu tarjoaa todella hyvän peli-idean. HJK lähtee Walesiin vain voitto mielessään, mutta Mika Lehkosuon tuntien voiton ei tarvitse olla suuri. Jo 1-0 tai 2-0 olisi Klubille loistava tulos, jonka turvin kotiottelu olisi enää pelkkää kosmetiikkaa.

Walesilaisten on vaikea nähdä murtavan Klubin hyvin pelannutta puolustuslinjaa, joten under on tähän peliin ehdottomasti hyvä pitkävetovihje. Morelosin lähtö näkyy kuitenkin sen verran HJK:n tehoissa.

Vihje:Tässä pelissä haetaan alle 2.5 maalin tulosta. Kerroin 2.15 maistuu todella hyvin, kun tiedetään HJK:n puolustuksen vahvuus.

KR Reykjavik – SJK

SJK matkaa jälleen Islantiin, jossa seinäjokilaisia odottaa yksi maan pääkaupungin joukkueista, KR Reykjavik. Kyseessä on kahden heikosti kautensa aloittaneen joukkueen kohtaaminen. KR on Islannin liigassa vasta sijalla 7, SJK taas majailee Veikkausliigassa sijalla 8. Molemmat joukkueet onnistuivat myös ottamaan edelliskierroksella tärkeän voiton, kun SJK kaatoi PS Kemin ja KR puolestaan KA Akureyrin.

Vihje: Ja ei muuta kuin yksi overi lisää pitkävetoon. NordicBetin yli 2.5 maalin kerroin 2,14 on lievä ylikerroin, kun otetaan huomioon joukkueiden puolustuksen taso. SJK:lle vierasmaali on todella tärkeä, joten se hyökännee melko rohkeasti.