Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vedonlyönnissä pelataan ManU:a vastaan

eurooppa_liiga_vedonlyonti

Manchester Unitedin “uusi nousu” Jose Mourinhon johdolla ei ole lähtenyt sujumaan odotetulla tavalla Valioliigassa, eikä joukkueen meno ole ollut erityisen vakuuttavaa Eurooppa-liigassakaan kaudella 2016 / 2017. Molemmissa kilpailuissaa ManU lymyilee tällä hetkellä juuri sillä väärällä vyöhykkeellä: Valioliigassa europaikkojen ulkopuolella, Euroopassa jatkopaikkojen ulkopuolella.

Silti pitkävedon kertoimissa näkyvät edelleen nimekkäälle joukkueelle ennen kauden alkua asetetut odotukset. ManU:a vastaan saa juuri nyt ylikertoimia, ja niihin me tartumme mielellämme – lyö vedonlyöntivihjeet Eurooppa-liigan illan otteluun Manchester United – Feyenoord alta.

Nyt pelataan jo jatkopaikoista lohkossa A

Jos joku olisi ennen Eurooppa-liigan 2016 – 2017 alkua ennustanut, että ManU on neljän kierroksen jälkeen lohkossaan sijalla kolme, olisi häntä pidetty tärähtäneenä. ManU? Vahvistunut Manchester United Mourinhon alaisuudessa? Eurooppa-liigan suurin voittajasuosikki kauden alkua ennen annettujen pitkävedon kertoimien perusteella. Tuskinpa vain!

el_2016_vinkitNäin on kuitenkin päässyt käymään. Mourinhon ManU on onnistunut saalistamaan neljästä pelistä kaksi voittoa ja kaksi tappiota lohkossa A, jossa pelaavat lisäksi Feyenoord, Fenerbahce ja Zorya. Ei mikään varsinainen kuolemanlohko siis. Manchesterilaiset ovat olleet vaikeuksissa erityisesti vieraskentällä, jossa ManU hävisi sekä lohkoa johtavalla Feyenoordille että lohkokakkoselle Fenerbachelle.

Kotona voittoja on irronnut, mutta ei mitenkään vakuuttavasti. Siksi näemme tänään arvoa Manchester Unitedia vastaan pelaamisessa, kun Feyenoord saapuu Old Traffordille jatkopaikka mielessään.

Vedonlyöntivihjeet Eurooppa-liigan peliin ManU – Feyenoord

Lyödään ensin pöytään muutama fakta hollantilaisesta vierasjoukkueesta. Feyenoord on vähämaalinen joukkue, jonka neljässä ottelussa on tehty viisi maalia. Feyenoord ei myöskään ole kova vierasjoukkue; se jäi esimerkiksi tasuriin Zoryan vieraana. Tuossa pelissä Feyenoordin Botteghin ajettiin tosin ulos jo 43. minuutilla, joten ottelun kuva ymmärrettävästi muuttui. Feyenoord myös johtaa Hollannin liigaa ennen Ajaxia ja PSV Eindhovenia.

Manchester United on selkeä suosikki kotikentällään, mutta pitkävedon kertoimet ovat naurettavat. Vierasjoukkueen voitolle tarjotaan jopa 12.00 kerrointa, johon tartumme ilomielin. Tasuri on hieman heikompi 5.50, mutta senkin pelaaminen on ihan ok. Me valitsemme kuitenkin ennemmin toiseksi yllätyshauksemme tulosvedot 1-1 ja 0-0, joille saa kertoimet 11.00 ja 16.00. Selkeitä ylikertoimia joka ikinen, ehkä pitkävetotasuria lukuun ottamatta.