Veikkauskioski

Eurooppa-liigan puolivälierät käyntiin – lue vetovihjeet illalle

eurooppa-liiga

Mestareiden liigassa on viime aikoina nähty hieman ikäviäkin tapahtumia Dortmundin joukkueen bussiin kohdistuneen pommi-iskun muodossa, mutta ainakin fanien solidaarisuus vaikealla hetkellä antoi toivoa siitä, että jalkapallo saisi jatkossa olla rauhassa näiltä hyökkäyksiltä. Toivotaan, että näin on ainakin Eurooppa-liigan suhteen, joka jatkuu tänä iltaa neljän puolivälieräotteluparin ensimmäisillä osilla. Lue Eurooppa-liigan vetovihjeemme ja ennakkomme illan otteluun Anderlecht – ManU alta.

Miten käy ManU:n? Mitä tekee Jose?

Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn ottelupari, jota pidetään etukäteen kaikkein selkeimpänä. Belgialainen Anderlecht kohtaa kotonaan Valioliigan jättiläisen Manchester Unitedin, jonka taival on ollut tällä kaudella melkoista matalaliitoa niin kansallisessa liigassa kuin Eurooppa-liigassakin. Jollain ihmeen kaupalla Mourinho on kuitenkin onnistunut raapimaan joukkueineen ne tarvittavat maalit ja pisteet, joilla Manchesterin punaiset roikkuvat edelleen mukana ainakin siinä minimitavoitteessaaan tälle kaudelle: Eurooppa-liigan voitto 2017 ja paikka ensi kauden Mestareiden liigaan.
Nyt Manchester Unitedilla on edessään melkoinen kohtalon viikko. Ensin vastaan asettuu tänä iltana siis Anderlecht, sunnuntaina vuorossa on kotiottelu Valioliigaa johtavaa Chelseaa vastaan. Varsinkin Valioliigan puolella voitto olisi todella mannaa, sillä näin ManU nousisi jo pisteen päähän neljännellä sijalla majailevasta paikalliskilpailijastaan Man Citystä. Tänä iltana olisi vielä varaa antaa vähän siimaa ja luottaa joukkueen hoitavan homman viimeistään toisessa osaottelussa. Ja juuri näin vihjaisimme Mourinhon peliin lähtevän.

Vetovihjeet EL-otteluun Anderlecht – Manchester United

Jos illan peli tuntuu vanhasta muistista selkeältä vierasvoitolta, kannattaa omia tietojaan päivittää tämän kauden tasalle. Nyt vastakkain ovat Belgian melko kovatasoisen liigan mestaruuteen suurella todennäköisyydellä porskuttava Anderlecht ja Valioliigassa viidennellä sijalla majaileva Manchester United, joka kaatoi edellisellä ottelukierroksella Eurooppa-liigassa FC Rostovin vain lukemin 2–1. Tuolloin ensimmäinen osa Rostovissa päättyi lukemiin 1–1. Anderlechtin edellinen EL-ottelupari päättyi yhteismaalein 2–0 APOEL Nicosiaa vastaan.
Odotamme tästä ottelusta –ja otteluparista – hyvinkin samankaltaista kuin molempien joukkueiden neljännesvälieräpelit olivat. Manchester United ei Jose Mourinhon alaisuudessa lähde hallitsemaan peliä vieraskentällä, eikä siihen ole oikeastaan tarvettakaan, koska Anderlecht ei kotonaankaan ole mikään mahdottoman tehokas joukkue. Harvoin se tosin suuria virheitäkään tekee, joten ManU:lle tuskin avautuu vastaiskupaikkoja liukuhihnalta.
Vähämaalinen peli on siis todennäköisesti luvassa, ja tulosvetoon voi piirrellä merkkejä esimerkiksi muodossa 1,0 – 1,0. Myös esimerkiksi puoliaika / täysi peliaika -veto 1/X antaa Betssonilla todella hyvän kertoimen, 16.00.