Veikkauskioski

Englannin Liigacupissa kaksi huippuottelua – lue vihjeet!

englannin-liigacup-vihjeet

Englannin Liigacup eli nykyisin viralliselta nimeltään Carabao Cup jatkuu tänään kahden neljännesvälieräottelun myötä. Tarjolla on pari huipputason ottelua, sillä Valioliigassa lopulta Watfordia vastaan voittoon noussut Chelsea isännöi Evertonia, ja Lontoossa väännetään paikalliskamppailua Tottenhamin ja West Hamin välillä. Lue vihjeet Carabao Cupiin alta!

Carabao Cup -vihje: Chelsea – Everton

Chelsea hoiti kuin hoitikin lopulta Valioliigassa Watfordin, joka oli melkeinpä se parempi joukkue Stamford Bridgellä. Lontoon sinisten peli ei rullannut ihan toivotulla tavalla, mutta hyökkäyspäässä Chelsea oli jatkuvasti vaarallinen. Lopputulos 4-2 kertoo siitä, missä Chelsean ongelmat piilevät: puolustus ei ollut lähelläkään muiden kärkijoukkueiden tasoa.

Jos Chelsealla on pieniä ongelmia puolustuksensa kanssa, niin Evertonilla ongelmat ovat paisuneet valtaviksi. Edelliskierroksen ottelu Arsenalia vastaan ei lohtua tuonut, sillä joukkue hävisi Tykkimiehille kotonaan lopulta peräti 2-5, vaikka johti ottelua jo Rooneyn maalilla 1-0. Manageri Ronald Koemanille ottelu oli viimeinen Evertonin peräsimessä, ja managerin tehtäviä hoitaa väliaikaisesti nyt U-23-joukkueen valmentaja David Unsworth.

Vihje:

Näkyykö valmentajanvaihdos Evertonin pelissä heti? Koeman tunnetaan melkoisen, noh, omapäisenä tyyppinä, jonka poistuminen saattaa parantaa joukkuehenkeä huomattavastikin. Kokooonpanot ovat Liigacupissa aina pieni kysymysmerkki, joten toivotaan Conten lepuuttavan parhaitaan ja kokeillaan Evertonia tasoituksella. Betssonilta irtoaa pitkävetoon kerroin 2.75 tasoituksella +1.

Carabao Cup -vihje: Tottenham – West Ham

Tottenham karisti sunnuntaina melkoisen peikon harteiltaan, kun se kaatoi Liverpoolin Wembleyllä tylysti 4-1. Spursin hienoa alkukautta varjostanut kotikenttäongelma saattaa siis olla ratkeamaan päin, ja joukkue haluaa takuulla jatkaa voittoputkeaan tänään West Hamia vastaan.

West Ham haluaisi puolestaan unohtaa edellisen ottelunsa kokonaan, niin huono oli sen esitys kotikentällä Brightonia vastaan. Loppulukemat 3-0 vieraille eivät jätä selittelyille tilaa, ja joukkue taistelee nyt entistä tiukemmin putoamista vastaan sarjan häntäpäässä.

Vihje:

Kokoonpanoista ei tämänkään ottelun suhteen ole vielä tietoa, mutta veikataan molempien muuttavan ryhmityksiään hieman. Tottenhamilla riittää ihan laadukkaita vaihtopelaajia, joten vaaka ei siinä suhteessa juurikaan liiku suuntaan tai toiseen. Joukkueiden henkiset tilat huomioiden on helppo sijoittaa rahat kotivoitolle, josta tarjotaan lievää ylikerrointa 1.46. Myös tasoitusveto -1 Tottenhamille voi olla hyvä idea, kerroin tälle 2.27. Molemmat siis myös Betssonilta.