Veikkauskioski

Englannin liigacupin puolivälierät – lue vetovinkit joka peliin!

englannin-liigacup-puolivälierä

Englannin liigacup on ehtinyt jo puolivälierävaiheeseen, ja mukana on vielä neljä kovaa: Arsenal, Man City, Chelsea ja Man Utd. Ketä kiinnostaa eniten, kuka peluuttaa kakkosmiehistöä ja onko pienemmistä joukkueista vielä yllättämään? Lue vetovinkit kaikkiin Englannin liigacupin puolivälieräotteluihin alta.

19.12. Arsenal – West Ham

Arsenalin edellinen Liigacup-peli päättyi kotivoittoon Norwichista vasta jatkoajan jälkeen, ja vaikeuksia saattaa olla luvassa nytkin. West Ham on ollut tämän kauden Lontoon derbyissä terästä, ja se kaatoi lokakuussa samassa kilpailussa Spursin vieraissa 2-3. Tässä on lisäksi Hammers-pelaajille varmasti se loppukauden mielenkiintoisin kilpailu, kunhan sarjapaikka alkaa Valioliigan puolella varmistua.

Vihje:

West Hamin voitosta saa juuri nyt pitkävedossa kertoimen 6.75. Kyllä tuota on kokeiltava.

19.12. Leicester – Manchester City

Leicester eli hetken uutta kulta-aikaa Valioliigassa, kunnes vastaan asettui kivikova… Crystal Palace? Kyllä vain, Ketut hävisivät viime kierroksella Palacelle kotonaan peräti 0-3. City sen sijaan ei tiedä vielä häviämisestä tällä kaudella yhtään mitään.

Vihje:

Kyllähän tässä on Cityn vierasvoitto haettava pois. Palace-tappio oli Leicesterin hurmoksen loppu, ja City-peli tähän paikkaan on hieman liikaa. Vierasvoiton kerroin 1.40 lapulle.

20.12. Chelsea – Bournemouth

vedonlyönti-liigacup-englanitPienimaalisten kotivoittojen erikoisjoukkue Chelsea voitti edelliskierroksella Southamptonin kotona 1-0. Bournemouthia ei juuri naurattanut, sillä Liverpool kävi vierailulla ja iski taululle tylyt 4-0 lukemat. Onko siitä nyt haastamaan isompansa?

Vihje:

Tähän kysymykseen on helppo vastata: ei ole. Chelsea voittaa kotonaan jatkuvasti, vaikka tennislukemia harvoin nähdään. Onni sinänsä: näin kertoimet pysyvät pelattavalla tasolla. Tähän peliin kotivoitto, kerroin 1.30.

20.12. Bristol City – Manchester United

Ainoa vielä mukana oleva joukkue Valioliigan ulkopuolelta on Bristol City. Bristolissa onkin huomenna keskiviikkona luvassa huima matsi, kun vastaan asettuu hieman isompi joukkue – United Manchesterista.

Vihje:

Olisihan se nyt ihan huikea temppu, jos noususta Championshipissa taisteleva Bristol onnistuisi kaatamaan Mourinhon Unitedin… Mutta eipä taida onnistua. Unitedilla tarjotaan jopa yllättävän korkeaa vieraskerrointa alasarjalaista vastaan, joten otetaan 1.45 ehdottomasti lapulle.