Veikkauskioski

EM-kisojen paras maalintekijä 2016 – lue vedonlyöntivihjeet

Tällä ja viime viikolla pelattiin monia ystävyysotteluita jalkapallon EM-kisoihin 2016 osallistuvien maiden välillä. Vaikka ystävyysottelut eivät aina kerro koko kuvaa joukkueiden tasosta, ovat EM-kisoja edeltävät matsit yleensä poikkeus sääntöön. Moni EM-joukkue pelasi joko ykköskokoonpanollaan tai ainakin lähellä sitä, joten joukkueiden välisistä voimasuhteista saatiin jo hieman esimakua. Englanti järjesti suurimman yllätyksen voittamalla vieraissa Saksan, ja myös kisaisäntä Ranska vakuutti kahdella voitolla.

Veikkauskioskin vihjeet EM-kisojen parhaasta maalintekijästä 2016

Maaleja nähtiin ystävyysotteluissa paljon, mutta kisoissa maalimäärät varmasti vähenevät. EM-kisojen paras maalintekijä 2016 on yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista, johon kannattaa keskittyä jo nyt, kun kisojen alkuun on vielä muutamia kuukausia aikaa.

Maalintekijävedonlyöntiin voi tässä vaiheessa löytää todella hyviä kertoimia, jos osaa valita pelikohteensa oikein. Alta löydät Veikkauskioskin vedonlyöntivihjeet EM-kisojen parhaasta maalintekijästä 2016, joihin voit tarttua vaikka heti – ja tehdä samalla Ranskan kisoista entistä mielenkiintoisemmat seurata.

Olivier Giroud – Ranska

em_maalintekijä_2016_giroud

Ranska vakuutti kahdessa pelaamassaan ystävyysottelussa. Se voitti ensin Hollannin vieraissa 2-3 ja muutamaa päivää myöhemmin Venäjän lukemin 4-2. Hollantia vastaan Ranska pelasi vahvemmalla avauskokoonpanolla, johon kuului myös kertaalleen maalinteossa onnistunut Olivier Giroud.

Arsenalin 29-vuotias hyökkääjä on yksi ehdokkaista Ranskan ykköshyökkääjäksi myös itse kisoissa. Giroud on näyttänyt tällä kaudella kykynsä varsinkin Mestareiden Liigassa, jossa mies teki 5 maalia 7 ottelussa. Jos Ranskan kisat lähtevät helpossa alkulohkossa hyvin käyntiin, voi Giroud taistella hyvinkin maalikuninkuudesta. Kerroin 19 on kokeilemisen arvoinen.

Mario Gomez – Saksa

gomez_em_kisaveikkaus

Mario on palannut! Kovaa jälkeä tällä kaudella lainajoukkueessaan Turkin Besiktasissa tehnyt legendaarinen hyökkääjä palasi myös Saksan maajoukkueeseen otteluun Englantia vastaan. Vaikka saksalaiset haluavatkin unohtaa ottelun lopputuloksen varmasti nopeasti, osoitti Mario Gomez olevansa edelleen kova tekijä myös kansainvälisillä kentillä. Mies kirjautti tililleen yhden tyylikkään puskumaalin ja teki myös toisen osuman, joka kuitenkin tuomittiin väärin perustein paitsioksi.

Veikkauskioskilla uskotaan Gomezin kykyihin, varsinkin kun Saksa tulee dominoimaan lähes kaikkia otteluitaan kisoissa. Jos Joachim Löw antaa Mariolle vastuuta, voisiko tässä olla musta hevonen EM-kisojen maalintekijäveikkaukseen 2016? Kokeilemisen arvoinen pelikohde Mario Gomez ainakin on, sillä miehen maalikuninkuudesta voi saada tällä hetkellä jopa kertoimen 41!