Veikkauskioski

EM-kisavihjeet: näin voitat rahaa jalkapallon EM-kisoista

em_kisavihjeet_2016
EM-kisavihjeet ovat tällä hetkellä kaikkien vedonlyöjien huulilla. Jalkapallon EM-kisat 2016 tarjoavat paljon voittomahdollisuuksia osaaville vedonlyöjille, ja netti on pullollaan erilaisia sivustoja, jotka tarjoavat vedonlyöntivihjeitä EM-kisaotteluihin. Näitä yksittäisiä veikkausvihjeitä löydät tietenkin myös Veikkauskioskilta, mutta haluamme auttaa sinua myös muilla tavoin. Vedonlyönti jalkapallon ja muiden lajien arvokisoista on siitä mielenkiintoista puuhaa, että näissä karkeloissa vedonlyöjät ja kertoimenlaskijat ovat samalla viivalla. Kaikki tekevät arvionsa lähinnä kisaotteluiden perusteella, vaikka vanhoillakin tilastoilla voi toki olla oma roolinsa pelikohteita valitessa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit parantaa voittomahdollisuuksiasi ottelussa kuin ottelussa EM-kisavedonlyönnissä.

Parhaat EM-kisavihjeet auttavat läpi kisojen

Parhaat EM-kisavihjeet eivät mielestämme ole yksittäisiin otteluihin suunnattuja pelivinkkejä, vaan yleisluonteisempia ohjeita, joiden avulla pääset kiinni voittoihin läpi kisojen. Tutustumalla kisajoukkueisiin kunnolla ja katsomalla läpi kaikki EM-kisapelit voit asettaa itsesi etulyöntiasemaan muihin vedonlyöjiin verrattuna. Otteluiden katsomisen lisäksi on myös tärkeää tutustua joukkueiden varoitus- ja loukkaantumistilanteeseen, sekä siihen, millaisella pelityylillä kukin joukkue pelaa.

Katso niin monta ottelua kuin pystyt

vedonlyöntivihjeet_em2016Jalkapallon EM-kisat 2016 ovat erityisen mielenkiintoiset vedonlyönnin näkökulmasta, koska alkulohkojen jälkeen kisoissa jatkaa vielä huimat 16 joukkuetta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on aikaa katsella kaikkien joukkueiden otteita useampaan kertaan alkulohkovaiheessa. Osa kisaotteluista pelataan samanaikaisesti, joten fiksu vedonlyöjä laittaa digiboksin nauhoittamaan toisen ottelun ja katsoo toisen livenä.

Analysoi joukkueiden pelityyli ja voimasuhteet

Kun katsot kaikkien kisajoukkueiden otteita tarkalla silmällä, pystyt helposti määrittämään joukkueiden väliset voimasuhteet ja arvottamaan joukkueiden huonot ja hyvät puolet paremmin. Kiinnitä huomiota otteluita katsoessasi siihen, kuinka joukkueet pelaavat.

Osa joukkueista lähtee peliin kuin peliin samalla taktiikalla, joka saattaa toimia toisia vastustajia vastaan paremmin kuin toisia. Jos huomaat myöhemmässä vaiheessa jonkun taktiikan toimivan heikosti esimerkiksi pallonhallintapeliä vastaan, voit käyttää tätä tietoa hyväksesi, kun tämän kaltaisilla taktiikoilla pelaavat joukkueet kohtaavat toisensa.

Muista varoitusten ja loukkaantumisten merkitys

Kolmas EM-kisavihjeemme on pysytellä aina ajan tasalla joukkueiden loukkaantumisista ja varoitustilanteesta. Yksikään pelaaja ei halua missata otteluita varoitustilin täyttymisen vuoksi, joten vaikkapa joukkueen keskikentän ollessa täynnä varoitettuja pelaajia, saattaa se vaikuttaa kyseisen joukkueen peliin tiettynä varovaisuutena. Myös valmentajat saattavat säästellä tähtipelaajiaan, mikäli he ovat vain yhden keltaisen kortin päässä yhden ottelun huilista.