Veikkauskioski

El Clasico -vedonlyönti – Real vs. Barca neutraalilla kentällä!

el classico veikkausvihjeet

Mitä ihmettä, El Clasico keskellä kesää? Totta se kuitenkin on, sillä La Ligan jättiläiset Real Madrid ja Barcelona kohtaavat International Champions Cupissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02.30 Suomen aikaa. Nyt kannattaa siis jättää baarireissu astetta lyhyemmäksi ja suunnata kohti kotia striimin ääreen, sillä luvassa on harvinaista herkkua. Kyseessä on ensimmäinen Espanjan ulkopuolella pelattava El Clasico 35 vuoteen, joten vedonlyönnin puolella ei paljon vanhoja tilastoja voi katsella. Pari ihan hyvää peli-idea tähän matsiin kuitenkin löytyi, lue pitkävetovihjeet alta!

Ennakko El Clasicoon 30.7. klo 2.30

El Clasicot ovat perinteisesti olleet vaikeita veikattavia, eikä harjoitusottelukaan tee tähän sääntöön poikkeusta. Kertoimien valossa Barcelona on pieni suosikki, mutta käytännössä ottelu tuntuu kyllä jälleen aika tasabuukilta. Löytyisikö Realin puolesta sitten jotain pelattavaa?

barcelona_real_vinkitMiehistöistä voidaan sanoa sen verran, että Realilta puuttuu se suurin tähti. Cristiano Ronaldo ei ole joukkueessa näillä näkymin mukana, joten madridilaiset joutuvat antamaan jonkin verran tasoitusta katalaaneille, joilla on mukana aika lailla ykkösjoukkueensa. Tätä peliä ei kumpikaan joukkue hävitä, oli kyseessä mikä pilipaliturnaus tahansa, joten oletettavasti molemmat lähtevät vähemmän kokeilevalla kokoonpanolla kuin voisi äkkiseltään kuvitella.

Barcelonan puikoissa on nyt Real Madridille vielä tuntematon koutsi, Valverde. Hänen pelikirjansa näyttää olevan paljon nopeampi kuin mihin Barcelonassa on viime vuosina totuttu, joten luvassa on varmasti vauhdikas ottelu. Real Madridiakaan kun ei ole tunnettu mistään peruuttelusta…

Vedonlyöntivihjeet ICC:n otteluun Real – Barcelona

Vedonlyöntivihjeiden jakaminen El Clasicoon ei ole sitä kaikkein kiitollisina puuhaa, sillä nämä pelit ovat aina ihan oma maailmansa.

Yksi perinteisistä El Clasicoiden tuntomerkeistä on ollut runsasmaalisuus. Harvoin on nähty otteluita, joissa molemmat joukkueet eivät olisi onnistuneet maalinteossa vähintään kertaalleen. Tästä johtuen myös “Molemmat tekevät maalin”-vetojen kertoimet ovat “Kyllä”-vaihtoehdolle naurettavan matalia. Nyt pelataan harjoituskautta, eivätkä kuviot voi olla aivan kunnossa varsinkaan hyökkäyspäässä. Saattaisi olla hyvä tilaisuus pelat markkinaa vastaan ja laittaa rahat sille, että toinen joukkue ei maalinteossa onnistu. C. Ronaldon poissaolo antaa siihen vielä vähän lisäperustetta, jos pitkävedon kerroin 3.10 ei vielä riitä yksistään perusteeksi vedolle.