Veikkauskioski

Copa America alkaa – lue veikkausvihjeet turnauksen voittajasta

copa_america_vedonlyönti
Vaikka Euroopassa kaikkia jalkapallon ystäviä puhuttavat jo viikon päästä alkavat jalkapallon EM-kisat, tapahtuu futismaailmassa paljon myös Atlantin toisella puolella. Tänä yönä alkaa nimittäin Amerikan suurin maajoukkueturnaus Copa America, jossa maanosan kovimmat joukkueet kohtaavat toisensa. Tänä vuonna turnaus pelataan Yhdysvalloissa. Tässä turnauksessa taistellaan koko mantereen herruudesta aivan samaan tapaan kuin EM-kisoissakin Euroopan herruudesta.

Copa America -vedonlyönti on jo käynnissä

Copa America -vedonlyönti on suosittua hupia myös eurooppalaisten vedonlyöjien keskuudessa. Tämä turnaus tarjoaa yleensä todella runsasmaalisia ja vauhdikkaita otteluita, joissa taitavat eteläamerikkalaispelaajat pääsevät todella näyttämään osaamistaan. Jos tykkäät maalirikkaasta ja yllätyksellisestä futiksesta, etkä ole aiemmin seurannut Copa Americaa, on tänä vuonna korkea aika aloittaa.

Copa America -vedonlyöntiin antavat oman mausteensa juuri turnauksessa usein sattuvat yllätykset. Se on omalla tavallaan hieman vaikea turnaus veikata siinä mielessä, että varmat kohteet eivät aina ole läheskään niin varmoja kuin miltä ne paperilla näyttävät. Oikein yllätykset haistamalla voi kuitenkin tehdä turnauksesta mukavan tilin, sillä hyviä pitkäveto- ja tulosvetokertoimia riittää.

Seuraa pelejä livenä netissä vetoa lyödessäsi

Ainoa huono puoli Copa Americassa eurooppalaisesta näkökulmasta on se, että tämä turnaus pelataan yöaikaan. Otteluiden näytetään runsaasti myös eurooppalaisilla tv-kanavilla, mutta pelit nähdäkseen omaa vuorokausirytmiä on hieman viilattava turnauksen ajaksi. Myös monen vedonvälittäjän veikkaustv näyttää Copa American ottelut suorana, joten voit seurata pelejä myös netistä käsin ja lyödä vetoa samalla livenä.

Vedonlyöntivihjeet Copa American voittajasta

vedonlyöntivihjeet_copaamericaViime vuonna Copa American voittoa juhlisti kotikisoissaan Chile voitettuaan Argentiinan finaalissa rangaistuspotkukisan jälkeen. Chile kuuluu turnauksen suosikkien joukkoon tänäkin vuonna, sillä sen voitosta saa tällä hetkellä kertoimen 9.00. Copa American 2016 selkeä ykkössuosikki on kuitenkin viime vuoden hopeajoukkue Argentiina. Sen kertoimet liikkuvat jopa kolmen alapuolella – siis selkeästi kakkossuosikki Brasilian edellä. Brassien voitosta saa rahansa takaisin nimittäin kertoimella 6.00.

Meidän ensimmäinen vedonlyöntivihjeemme Copa Americaan on etsiä pelattavaa Argentiinan ja Brasilian ulkopuolelta. Argentiinaa ei arviomme mukaan ole järkevää pelata näin pienellä kertoimella, eikä Brasilia ole viime aikoin juurikaan vakuuttanut. Myös Yhdysvalloissa pelattava turnaus antaa vedonlyöntiin oman mausteensa: kuinka paljon kisaisännät saavat kotikentästään etua? Yhdysvallat ovat varmasti hyvä pelikohde monessa ottelussa, mutta mestaruuteen asti emme usko jenkeistä olevan.

Yllättävätkö Kolumbia ja Meksiko?

Veikkauskioskin futisasiantuntijat lähtevät sen sijaan hakemaan yllätystä Meksikon ja Kolumbian kautta. Molemmilla mailla on koossa laadukas joukkue, ja varsinkin Kolumbia näytti jo kahden vuoden takaisissa MM-kisoissa, että se pystyy kamppailemaan tasapäin maailman parhaiden futismaiden kanssa. Panostamme molempiin kohteisiin keskisuurella panoksella, kertoimilla 11.00 ja 12.00.