Veikkauskioski

Community Shield: Arsenal ja Chelsea kohtaavat Lontoon derbyssä

community shield_vedonlyönti

Kohta on jälleen aika virittää telkkarit kuntoon kotona ja lähibaarissa, sillä Valioliigan avauskierros alkaa jo olla ovella. Sitä ennen ehditään kuitenkin vielä pelaamaan legendaarinen Community Shield, jossa kohtaavat viime kauden FA Cupin voittaja Arsenal ja Valioliigan mestari Chelsea. Derbyllä on aina mukava aloittaa, ja nyt saadaan ensimakua siitä, miltä tulevan kauden mestaruustaisto saattaa näyttää. Onko Chelsea edelleen vahva, vai joko Arsenalista olisi haastamaan ihan tosissaan?

Vihjeet Community Shieldiin 2017

Vedonlyönnin kannalta Community Shield on aina ollut hankala veikattava, kuten oikeastaan kaikki alkukauden ottelut. Joukkueiden kunnosta ei vielä ole tarjolla liiemmälti tietoa, sillä harjoitusotteluista on aika vaikea päätellä sen suurempia. Monet harjoituskaudella dominoinneista joukkueista putoavat sarjassa maan pinnalle, monet harjoituskaudella hävinneistä taas saavat pelinsä kulkemaan tosikoitoksissa.

Ottaen huomioon ottelun arvaamattomuuden suosittelemme nauttimaan siitä lähinnä tulosvedon merkeissä. Suurimaaliset tulosvedot voivat tässä vaiheessa kautta tuoda todella hyviä palautuksia, kun kesäterässä olevat puolustukset tekevät helppoja virheitä.

Tarkastelimme tulosvedon kertoimia NordicBetillä, ja ainakin altavastaajana peliin lähtevän Arsenalin puolesta löytyy mielenkiintoisia hakuja. Esimerkiksi 2-0 palauttaa rahat peräti kertoimella 19.50, 3-0 jo 45.00 ja todennäköisempi 3-1 kertoimella 27.00. Jaa miksi katsoimme juuri NordicBetin kertoimia? Siksi, että sivustolla on käynnissä loistava Community Shield -kampanja!

Veikkaa Community Shieldiä, voita matka Valioliigan otteluun

voita_matka_valioliigaanNyt on sinun hetkesi käyttää futistietojasi hyödyksi ja lähteä syyskuussa ilmaiselle reissulle Lontooseen, jossa kohtaavat Chelsea ja Man City. Katso Valioliigan kärkijoukkueiden taistoa aitiopaikoilta (kirjaimellisesti) ja nautia ruoka- ja juomatarjoilusta ennen ja jälkeen ottelua.

Kuulostaako hyvältä? Kaikki tämä on tarjolla NordicBetin Community Shield -kampanjan voittajalle. Pääset mukaan seuraavasti: Avaa ensin tili NordicBetille, jos et sitä vielä ole tehnyt. Suuntaa sitten sivuvston Promot-osioon, ja etsi käsiisi Community Shield -kampanja. Löydät kampanjasivulta 9 kysymystä, joihin sinun on käytävä vastaamassa. Kaikki kysymykset liittyvät itse otteluun, ja pääset veikkaamaan muun muassa kulmapotkujen ja paitsioiden määrää. Kun olet lähettänyt veikkauksesi, käy tekemässä vähintään 10 euron veto (minimikertoimella 1.50) Community Shieldiin, niin olet mukana kisassa. Kolme eniten oikeita vastauksia kerännyttä pelaajaa voittaa, joten pidä huoli siitä, että veikkauksesi on harkittu tarkkaan!