Veikkauskioski

Chelsea – Hull: vastakohtien kohtaaminen

moniveto

Veikkauskioskin sunnuntain pitkävetolapulle tulee tietysti Valioliigaa. Kohteeksi valitaan ottelu Chelsea – Hull. Chelsea johtaa sarjataulukkoa, ja on kuusi pistettä edellä Tottenhamia. Hull on putoamisvaarassa toiseksi viimeisellä sijalla. Viime viikonloppuna Leicester kaatui 3-0 King Power Stadiumilla. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu Valioliigassa sitten Spursia vastaan koetun tappion, joka samalla myös päätti Chelsean 13 ottelun voittoputken. Otteluna tämä ei ole tule olemaan jännittävintä jalkapalloa, mutta vedonlyöntikohteena se tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja, vaikka Chelsean voiton kerroin ei yllä paljoa ykköstä suuremmaksi.

Chelsea jaksaa vakuuttaa

valioliiga_2017Tosiaankin Chelsea on voittanut 13 ottelua viimeisistä 14 ottelusta kaikissa sarjoissa. Muiden sarjojen pelejä ei ole nyt päällekkäin. Hullin onnistui kukistaa Bournemouth 3-1 viime viikonlippna. Välissä oli Manchester Unitedia vastaan pelattu tappio, mutta sitä ennen kaatui Swansea, joten paranemisen merkkejä on nähtävillä.

Piristystä tai ei, ei se kyllä tule riittämään Chelsen kotipelissä, sillä joukkue on voittanut tällä kaudella tähän mennessä 9 kertaa kotona, kun taas vieraissa voittoja on kertynyt 8. Chelsea on voittanut viisi viimeistä kohtaamista. Kaiken kukkuraksi Deigo Costa tekee melko varmasti paluun kentille.

Chelsea on tehnyt suurimmassa osassa kotipelejään ainakin kolme maalia, kun taas Hull on päästänyt saman verran maaleja vieraspeleissään. Hull pelasi 3:1 joukkuetta Bournemouth vastaan viimeisimmässä ottelussaan. Kaksi voittoa kymmenestä ottelusta ei näytä hyvältä. Tästä sunnuntaista ei ole pelastajaksi.

Sunnuntain pitkävetolapun vedot

Chelsea on voittanut ylin 80 prosenttia otteluistaan tällä kaudella. Joukkue on tehnyt avausmaalin yli 70 prosenttia otteluistaan ja johtaneet puoliaikaa yli puolet otteluista. Hull on sitä vastoin pelannut liki täysin päinvastaisen kauden. Joukkue on hävinny 80 prosenttia otteluistaan ja päästänyt avausmaalin yli 70 prosenttia pelatusita otteluista. Veikkauskioskin kiinnostus kohdistuu vetoon, jossa Chelsean voittaa ja maaleja tulee yli 2,5. Sellaisen kerroin nousee yli 1,6:n. Lopputuloksia veikatessa on epätodennäköistä, että Hull onnistuu maalinteossa. Lopputulos 3-0 vaikuttaa varsin hyvältä, ja sen kerroin saattaa nousta jopa seitsemään.