Veikkauskioski

Boostaa jalkapallon nuorten EM-kisojen nettovoittojasi

u21_em_vedonlyönti

Kesän piristykseksi päästään seuraamaan, miten Euroopan jalkapallon nuoret lupaukset ottavat toisistaan mittaa. Tämä on mitä mainioin tilaisuus päästä näkemään miten tulevaisuuden supertähdet sekä huippulupaukset pelaavat – ja tietysti samalla kannattaa lyödä vetoa.

Veikkauskioski bongasi mainion tarjouksen Betsafelta, tuolta suomalaisten suosimalta vedonlyöntisivustolta: tuttu mustanpunainen sivusto tarjoaa nimittäin nettovoittojesi päälle mukavan 10 prosentin lisävoitot – kunhan muistat osallistua kampanjaan. Lue lisää, niin tiedät, miten hyödyntää tämä vedonlyöntibonus onnistuneesti.

Viikon täydeltä U21-fudista

Tällä viikolla on luvassa vielä peräti kymmenen ottelua. Tänään tiistaina Serbia kohtaa Makedonian sekä Portugali Espanjan. Serbia kertoimella 1,48 sekä Espanja kertoimella 1,80 ovat ottelujen voittajasuosikit. Huomenna keskiviikkona Tsekki saa vastaansa Italian sekä Saksa ottaa mittaa Tanskasta. Saksa sekä Italia ovat luonnollisesti voittajasuosikkeja kertoimilla 1,45 sekä 1,55. Torstain juhannusaattona on luvassa Englanti – Puola -ottelu, minkä lisäksi Slovakia saa vastaansa rakkaan naapurimme Ruotsin. Englanti on kertoimen 1,75 perusteella suosikki, minkä lisäksi Ruotsin kerroin 2,23 on hitusen alhaisempi, kuin Slovakian.

Juhannuspäivänä päästäänkin sitten seuraamaan Makedonia – Portugali -matsia sekä Serbian ja Espanjan ottelua. Pitkävedon kertoimet suosivat Englantia, Portugalia sekä Espanjaa. Lauantaina onkin sitten luvassa Italian ja Saksan kohtaaminen sekä Tsekki – Tanska -ottelu. Kertoimia ei näihin ole vielä saatavilla, mutta seuraa Betsafen sivustoa, niin tiedät.

Valitse neljä erillistä kohdetta, ja lyö vetoa

veikkasuvinkit_u_21_em_kisatJotta voit hyödyntää Betsafen jalkapallon U21 EM-kisojen 10 prosentin voittobuustin, tulee sinun lyödä vetoa neljästä erillisestä kohteesta. Kampanja on voimassa 30. kesäkuuta asti, ja jos vetosi ovat nettovoitollisia, tipahtaa 3. heinäkuuta tilillesi lisävoittoja jopa 50 euron edestä kylmänä käteistä. Huomaa, että kyseessä on kaikkien vetojesi yhteenlaskettu nettovoitto, eli jos yksi vetosi häviää, vähentää se nettovoittojasi. Muista tutustua tarkemmin sääntöihin ja ehtoihin, että ei käy ikävästi.

Peruskoulumatematiikalla selviää, että vetojesi nettovoiton täytyy olla 500 euroa, jotta saat tuon maksimibuustin verran rahaa tilillesi. Se siis tarkoittaa, että neljän vedon pitäisi tuottaa about 125 euron verran nettovoittoa. Se tarkoittaa isoja kertoimia tai tarpeeksi suurta panosta, miksei molempia?

Panos nyt kasvaa rahalla, mutta kertoimia varten täytyy lähteä hakemaan neljää yhdistelmävedon pitkävetolappua. Kaksi kohdetta lapulla on ok, kolme niin ja näin, mutta neljä on jo melkoista arpapeliä – etenkin U21 EM-kisoissa, joissa on mukana uransa alkutaipaleen pelaajia. Veikkauskioski laittaa pitkävetolapuille päivän voittajasuosikkien tuplat, kunhan vielä perjantain kertoimet julkaistaan – ja toivoo että tasapelejä ei tule.