Veikkauskioski

Analysoi vetosi ja voita vedonlyönnistä enemmän

Vedonlyönnissä on usein kyse siitä oikeasta tunteesta vatsanpohjassa, joka saa pelaajan lyömään vetonsa tietyn joukkueen puolesta. Ja silloin tällöin nämä vedot osuvatkin oikeaan. Voitonhuumassa käy kuitenkin usein niin, että hävityt vedot unohtuvat kuin taikaiskusta. Jos haluat voittaa vedonlyönnistä pitkällä aikavälillä, on menneiden vetojen analysointi yhtä tärkeää kuin tulevien vetojen suunnittelu. Analysoimalla sekä hävinneet että voittaneet vetosi huolella olet etulyöntiasemassa moniin muihin vedonlyöjiin verrattuna.

Pelikassan luominen osana voittavaa vedonlyöntiä

vedonlyönti_analyysiEnsimmäinen vedonlyöntivihje, jota suosittelemme kaikille vähänkään enemmän pelaaville, on oman pelikassan asettaminen. Pelikassan ei välttämättä tarvitse hupipelaajalla olla valtavan suuri – eikä koko pelikassan välttämättä tarvitse olla pelitililläsi jatkuvasti.

Sen sijaan voit kirjoittaa erilliselle paperille (virtuaaliselle, jos niin haluat) oman pelikassasi suuruuden ja pitää kirjaa kaikista vedoistasi, ja sitä kautta pelikassasi suuruudesta. Näin näet välittömästi, miten vetosi ovat sujuneet pidemmällä aika välillä: kuinka paljon olet voittanut, kuinka monet vedoistasi osuvat oikeaan, ja mikä on henkilökohtainen palautusprosenttisi vedonlyöjänä juuri nyt.

Kun olet asettanut itsellesi pelikassan ja luonut järjestelmän, johon saat nopeasti kirjattua ylös kaikkien vetojesi tulokset, voit siirtyä varsinaisen pelianalyysin pariin. Kuulostaako tylsältä? Vetojen analysointi ei ehkä sovi kaikille, mutta moni vedonlyöjä myös nauttii siitä oikeasti.

Analysoi vetosi huolella

vedonlyönti_pelikassaOn tietenkin mukavaa palata voittaneiden vetojen pariin, laskea voittosummia ja analysoida onnellisesti päättyneen pelikohteen kulkua. Kokenut vedonlyöjä kuitenkin tietää, että voittanutkin veto voi olla “huono” veto, jos ottelun kulku ei vastannut lyödyn kertoimen tasoa. Otteluiden seuraaminen onkin paras tapa tehdä onnistunut pelianalyysi, sillä vertailemalla saamaasi kerrointa ja ottelun tapahtumia, saat yleensä hyvän kuvan vetosi laadusta.

Jos esimerkiksi voitit jalkapallo-ottelusta kertoimella 1.2, mutta matsi oli todella tasainen ja ratkesi vasta lisäajan rangaistuspotkulla, ei vetosi todennäköisesti ollut pitkällä tähtäimellä kannattava. Sama toimii myös toisinpäin: jos löit vetoa saman ottelun toisesta joukkueesta kertoimella 10.00, mutta hävisit vetosi, voit kuitenkin olla tyytyväinen saatuasi hyvän kertoimen kiinni. Vaikka vetosi ei tällä kertaa osunutkaan, teit todennäköisesti tuottoisan pelipäätöksen päättäessäsi sijoittaa rahasi tähän kohteeseen.

Mikäli innostuit vetoanalyysien tekemisestä tai haluat muuten vaan oppia lisää vedonlyönnistä, lue parhaat vedonlyöntivihjeet suoraan Veikkauskioskilta. Me tarjoamme sinulle hyvien pelikohteiden lisäksi myös paljon yleisiä vinkkejä vedonlyöntiin, joita voit käyttää hyödyksesi aina, kun pelaat!