Veikkauskioski

Afrikan mestaruuskilpailut 2017 – voita 25 % enemmän Betsafella

afrikan_nations_vedonlyönti

Nyt on taas se aika vuodesta, kun mielenkiintoiset Afrikan mestaruuskilpailut potkaistaan käyntiin. Kysehän on siis tietenkin jalkapallosta, ja turnaus on itsessään Afrikan tärkein maajoukkueiden välillä käytävä turnaus, joka on verrattavissa vaikkapa EM-kisoihin. Laatufutista on siis tarjolla, joskaan Afrikan taso ei ole kokonaisuudessaan futiksen saralla kovin korkea. Pelit ovat seurattavissa Suomesta vedonlyöntisivustojen sekä brittiläisen Eurosportin kautta.

Gabonissa pelattavat Afrikan mestaruuskilpailut 2017 tarjoavat tänä vuonna myös mainion mahdollisuuden voittaa tavallista enemmän vedonlyönnistä. Kerromme lisää tästä alla ja annamme sinulle lisäksi vielä kisojen tämän päivän peleihin yhden vedonlyöntivihjeen.

Voita 25 % enemmän Afrikan mestaruuskisoista 2017

Yleensä emme suosittele yhtä vedonlyöntisivustoa koko turnauksen ajaksi missään lajissa, mutta nyt on tehtävä tähän sääntöön muutos. Betsafen mainio vedonlyöntisivusto on nimittäin iskenyt kisojen aattona eetteriin sellaisen tarjouksen, ettei sitä kannata jättää välistä.

afrikan_mestaruuskilpailut_2017Kun teet vedonlyöntisi Afrikan mestaruuskisoista 2017 Betsafen kautta, saat kokonaisvoitoillesi kisojen päätyttyä vielä 25 % bonuksen. Sinun tulee muistaa vain kaksi asiaa: käydä osallistumassa kampanjaan Betsafen sivuilla ja lyödä vetosi jollakin mobiililaitteella.

Siinä se, lyö vetoa normaalitapaan ja nappaa itsellesi komeat voitot. Kun kisat päättyvät, löydät tililtäsi 25 % lisärahaa voittojesi päälle aina 50 euroon asti. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että 200 euroa voitettuasi olet napannut maksimibonuksen.

Vedonlyöntivihjeemme otteluun Kongo – Marokko

Itse kisat saatiin käyntiin jo eilen kahdella ottelulla, kun Algeria tasasi pisteet Zimbabwen kanssa ja Senegal voitti Tunisian 2-0. Tänään pelataan jälleen kaksi ottelua. Ensin Senegalin ohella turnauksen suosikiksi nostettu Norsunluurannikko kohtaa mielenkiintoisessa ottelussa takavuosien MM-kisakävijän Togon, mutta me keskitymme kuitenkin vasta illan toiseen peliin, jossa kohtaavat Kongo ja Marokko.

Kongo hävisi kisoihin valmistavan harjoitusottelunsa Senegalia vastaan 2-0, mutta joukkue pelasi kuitenkin mielestämme aika hyvin. Senegal vain sattuu olemaan tällä hetkellä kovassa iskussa, mistä kertoo myös kisojen avausvoitto Tunisiaa vastaan. Marokko kävi pelaamassa harjoitusottelunsa Huuhkajia vastaan ja otti ykkösmiehistöllään kuokkaan varamiehiseltä Suomelta 1-0. Marokon peli oli suorastaan surkuhupaisaa, eikä joukkueella tuntunut olevan mitään järkevää suunnitelmaa siitä, mitä kentällä tulisi tehdä.

Arviomme mukaan tässä pelissä ei suosikkia ole, vaan joukkueet lähtevät aika lailla samalta viivalta. Siksi vedonlyöntivihjeemme tähän Afrikan mestaruuskisojen otteluun on kokeilla Kongoa – pitkävedon kerroin 3.30 on ehdottomasti pienen panoksen arvoinen.